Disney+'ın Yeni Yerli Dizisi Arayış'tan İlk Fragman Geldi!

Disney+'ın Yeni Yerli Dizisi Arayış'tan İlk Fragman Geldi!
Disney+'ın yeni yerli orijinal yapımı Quest'ten bir fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Mehmet Günsür ve Aslı Enver yer alıyor.

Leyla Karahan Hız - Haziran 2022'de Türkiye'ye katılan ve yerli yapımlarını hızla yayınlamaya devam eden Disney+, geçtiğimiz haftalarda merakla beklenen Quest serisinin ilk görüntülerini yayınladı. Görsellerden dizinin atmosferi hakkında fikir sahibi oluyoruz.

Dizinin yayın tarihi bugüne kadar bir sır olarak kalsa da, bu durum sonunda değişti. Disney+, Quest'in çıkış tarihini açıkladı. Bugün dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Arayış yayın tarihi

Fragman

Arayış konusu

Arayış, gizemli bir adada olan Nisan’ın kendini arayış hikâyesini ekranlara taşıyacak. Metropol hayatından sıkılan, hasta, mutsuz ve yolunu kaybeden Nisan, arkadaşıyla birlikte katıldığı şifa seansının ardından arkadaşını kaybediyor ve izinden gidiyor. Fakat bu iz, onu şaibeli bir tarikata ulaştırıyor.

Nisan, tarikata karşı şüphelere sahip olsa da tarikatın vaadine kayıtsız kalmıyor ve gizemli adam Tufan ile bir maceraya atılıyor. Dizi, metafizik, varoluş ve aşk temalarına vurgu yapacak.

Oyuncu kadrosu

Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı Arayış, bu iki ismin yanı sıra Defne Kaylar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimlere de yer veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.