Disney+ Türkiye'de yayınlanacak dizi ve filmleri açıkladı

Disney+ Türkiye'de yayınlanacak dizi ve filmleri açıkladı
Disney+, yılın geri kalanında Türkiye'de yayınlanacak yeni dizi ve filmleri duyurdu.

Berrin Yeşiltepe - Disney+, 2023'te pek çok yeni içeriğe ev sahipliği yapacak. Platforma eklenmesi planlanan yeni yapımlar arasında Obi-Wan Kenobi 2. Sezon, Alice The Musical gibi eserler ve Shahan Gyokubakar'ın henüz duyurulmayan yeni dizisi yer alıyor.

Ayrıca 2023 yılında Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı ile bağlantılı olarak yayınlanacak olan "Atatürk", "Arayuş" ve "Oyuncu" gibi merakla beklenen yıldız dizileri yayına girecektir. Platforma eklenen yeni içeriğe bir göz atın.

Şahan Gökbakar'dan özel dizi Disney+'a geliyor

Disney+ ayrıca yayınlanacak içerikler arasında Şahan Gökbakar'ın isimsiz bir dizisine de yer verdi. Dizinin yayın tarihi ve içeriği henüz açıklanmadı.

'Atatürk' dizisi sanal gerçeklikte yayına girebilecek

Disney+'ın Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında yayınlanacak olan Atatürk dizisi hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Songül Öden ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı dizinin çekimlerine ilişkin detaylar açıklandı. Disney+'a göre 5 bin metrekarelik bir set ortamında çekilen dizi, Türkiye ve Makedonya'da yayınlandı. Başrolde Atatürk'ü oynayan Einemri, rolü geliştirirken siyaset, siyaset, tarih ve daha birçok alanda tavsiyeler aldı.

En heyecan verici duyuru, sanal gerçekliğin duyurusuydu. Disney+ ayrıca dizinin 360 derece sanal gerçeklik olarak kurgulanacağını da duyurdu. İzleyiciler, özel bir deneyim odasında olayı Atatürk'ün bakış açısından deneyimleme fırsatı bulacak.

El Turco

Yaman'ın yeni dizisinde yeniçeri askerini canlandıracağı dizi

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri olan Kang Yaman, yeniçeri askeri Hasan Balaban'ı canlandıracağı dizide başrol oynayacak. Yabancı oyuncuların yer aldığı dizi için yayın tarihi açıklanmadı.

Başrolünde Halit Ergenç'in yer aldığı yeni bilim kurgu dizisi:

Başrollerini Harit Ergenç, Melis Sezen ve Songül öden'in paylaştığı yeni bir Numen dizisi duyuruldu. Adı muhtemelen değiştirilecek olan dizi, bir teknoloji devinin sahibi olan ve karısı trafik kazası geçirdikten sonra komaya giren Arel'in hikayesini anlatıyor. Arel, karısını hayatta tutmaya çalışmak için yapay zekayı kullanır.

Arayış

Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un yer alacağı yeni dizi Arayış, iyiliği ve şifayı arayan şehirli genç bir kadını konu alacak. Dizinin yayın tarihi henüz belirtilmedi.

Aktris

Disney+, Pinal Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'un başrollerini paylaştığı dizideki oyuncunun inanılmaz hikayesini aktarıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Ru

Başrollerini Meryem Uzerli, Emre Karayel, Zafer Algöz ve Burak Berkay Akgül'ün paylaştığı RU dizisi Urla'da geçen bir Ege hikayesi olacak. Dizinin yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Disney+’ın yeni küresel içerikleri

  • The Bear
  • Obi Wan Kenobi 2. Sezon
  • Star Wars Ahsoka
  • Loki 2. Sezon
  • Mandalorian 3. Sezon
  • Secret Invasion
  • The Patient
  • Steve Carell ve Domhall Gleeson’lı yeni dizi
  • Chippendale
  • Fleischman is in Trouble

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.