Disney Prensesi dehşet verici bir katile dönüşüyor!

Disney Prensesi dehşet verici bir katile dönüşüyor!
Külkedisi hikayesi kanlı bir korku filmi olarak yeniden yorumlanıyor.

Müge Yücetürk - Çocuk edebiyatından ve peri masallarından pek çok klasik karakterin kamu malı haline gelmesiyle, korku yönetmenlerinin zihinleri, hayranlara bu karakterler hakkında kendi çılgınlık versiyonlarını vermek için fazla mesai yapıyor.

"Ayı Winnie: Blood and Honey'in devam filminin onaylandığını öğrendikten kısa bir süre sonra yeni bir masal kahramanının artık bir korku filmine konu olacağını öğrendik.

Üvey annesi ve kardeşleri tarafından hor görüldükten sonra prensin kalbini kazanan, cam ayakkabılarıyla anılan Külkedisi, 1950'de vizyona giren "Külkedisi" adlı animasyon filmiyle bir Disney klasiği haline geldi. 2015'te yönetmen koltuğuna Kenneth Branagh oturdu; Lily James, Richard Madden ve Cate Blanchett'in rol aldığı aksiyon filmi "Cinderella" geldi.

Şimdi, Disney tarafından hem animasyon hem de canlı aksiyon olarak beyaz perdeye getirilen prensesin mutlu sonuna bir alternatif geliyor. Bloody Disgusting News'e göre "Cinderella's Curse", Louisa Warren tarafından yönetilecek.

Film için henüz bir olay örgüsü detayı yayınlanmadı, ancak Warren halka herkesin bildiği ve sevdiği prensesin hikayesine benzersiz bir dokunuş katacağına dair söz verdi. Yönetmenin "Gerçekten çok ürkütücü ölümler yakınınızda olacak" sözleri, Külkedisi'nin bir kurbandan çok ürkütücü bir katile dönüşeceğini gösteriyordu. Bu hikayenin kurbanı olduğu düşünülürse intikam arzusu cinayet sebebi olabilir...

Şu anda Winnie the Pooh ve Cinderella devam filmleri ile "Peter Pan" ve "Bambi" için yeni korku filmi uyarlamaları üzerinde çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.