Dengeler filmi konusu ne, oyuncuları kim, nasıl izlenir? Dengeler dizisi 2. sezon gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?

Dengeler filmi konusu ne, oyuncuları kim, nasıl izlenir? Dengeler dizisi 2. sezon gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?
Beyaz perdede yerini alan Dengeler filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Dengeler dizisinin 2. sezonu ne zaman gelecek? İşte yanıtı…

İlk sezonu yayınlanan ve dizisiyle geniş izleyici kitlesine ulaşan Dengeler sinema filmi oldu. Dengeler dizisi hayranları yapımın ikinci sezonunun ne zaman geleceğini merak ederken, Dengeler sinema filminde oynayan oyuncuları ve filmin nasıl izleneceği de araştırıyor. Peki Dengeler: Biri Olmak filmi nereden izlenir? Dengeler dizisinin ikinci sezonu gelecek mi?

Dengeler filmi ne zaman vizyona girdi, hangi platformda?

Geçtiğimiz aylarda ilk sezonu GAIN platformunda yayınlanan ve büyük ilgi gören Dengeler dizisinin sinema filmi çekildi. Aynı kadro ile beyaz perdeye aktarılan yapım, 11 Ekim 2024 Cuma günü vizyona girdi. Online bir platformda yayına girmeyen Dengeler, sinema salonlarında izleyici ile buluştu.

Dengeler: Biri Olmak filmi oyuncu kadrosu, kadroda kimler var?

Başrollerinde dizinin ilk sezonunda da yer alan ünlü aktör Cihangir Ceyhan’ın rol aldığı Dengeler filminin kadrosunda birçok isim yer alıyor. Yapımda Ceyhan’ın yanı sıra Erol Babaoğlu, Mazlum Çimen, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Sabahattin Yaku, Burak Şafak, Canan Ürekil, Zamire Zeynep Özdemir ve Meli Bendeli de rol alıyor.

Dengeler filminin konusu ne?

Amatör bir sokak boksörünün yaşadıklarını konu alan Dengeler filmi boksör Ferit’in (Cihangir Ceyhan) hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor. Hikaye, üç ayrı karakterin başına gelenler üzerinden seyirciye aktarılıyor.

Dengeler sinema filmi nasıl izlenir?

Herhangi bir dizi ve film izleme platformunda yayınlanmayan Dengeler filmi 11 Ekim 2024 tarihinden itibaren filmin gösterime girdiği sinema salonlarında izlenebilir.

Dengeler filminin yönetmeni kim?

Oyuncuların yanı sıra Dengeler filminin yapım ekibi de merak konusu oluyor. Filmin yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir otururken, Dengeler’in senaryosu ise Sarp Kalfatoğlu imzası taşıyor.

Dengeler dizisi 2. sezon gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?

Dengeler sinema filmini izleyenler veya Dengeler dizisinin hayranları yapımın ikinci sezonunun gelip gelmeyeceğini de merak ediyor. Sinema filminin yanı sıra Dengeler’in 2. sezonunu da bekleyen diziseverler için henüz sevindirici bir haber bulunmuyor. Dengeler: Biri Olmak dizisinin 2. sezonuna dair henüz net bilgiler bulunmuyor.

gm4s9o3r-1920.jpg
İlk sezonu büyük yankı uyandıran Dengeler dizisi sinemaya aktarıldı

Dengeler dizisi


"Dengeler", Türkiye'nin dijital platformlarından Gain'de yayınlanan bir dram ve gerilim dizisidir. Aile bağları, sırlar ve güç ilişkileri etrafında dönen bu dizi, zengin bir ailenin içindeki gizemli olayları ve karakterlerin hayatındaki beklenmedik gelişmeleri konu alır. Özellikle aile içindeki çatışmalar, sırlar ve ilişkiler üzerine yoğunlaşan hikâye, izleyicilere güçlü bir psikolojik drama sunar.

Dizinin yönetmenliği ve senaryosu, Türk dizilerinde psikolojik gerilim türünde deneyimli bir ekip tarafından üstlenilmiştir. Gain, kısa sürede popüler olan bu yapımla Türkiye’de dijital platform içeriklerinin gelişen dünyasında dikkat çekmektedir.


İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.