Daniel Radcliffe, Harry Potter serisinde olacak mı?

Daniel Radcliffe, Harry Potter serisinde olacak mı?
Harry Potter oyuncusu, yeni bir dizi uyarlamasında rol alma olasılığı hakkında konuştu.

Fatma Müge Yücetürk - Harry Potter serisinin bir televizyon dizisi olarak yeniden başlatılacağı duyurulduğundan bu yana hayranlar, orijinal kadro üyelerinden bazı isimlerin projeye dahil olup olmayacağını merak ediyor. Kimileri Harry Potter rolüyle bütünleşen Daniel Radcliffe'in yeni dizide Harry'nin babası James Potter rolü için çok uygun olacağını düşünse de aktörün dizinin kadrosuna dönme olasılığı oldukça düşük.

Büyülü bir evren: Harry Potter serisi - a Gazete,agazete,Bursa Haberleri,Bursa,Bursaspor,Güncel,Magazin

Radcliffe, ilk olarak 2001'de canlandırdığı Harry Potter rolüyle 2012'deki son filmde vedalaştı. Şimdi hem Harry Potter hem de altın üçlünün Emma Watson ve Rupert Grint tarafından hayat verilen Hermione ve Ron karakterleri için yeni oyuncular seçilecek ve efsane yeni nesil oyuncu kadrosuyla bir kez daha canlanacak. Kısacası alıştığımız kadronun dışında bir kadro olacak karşımızda.

Radcliffe, ComicBook ile gerçekleştirdiği röportajda, dizinin her şeyi sıfırdan başlatacağını bu nedenle bir geri dönüşün ihtimal dahilinde olmadığını dile getirdi. Ancak bir cameo ya da ufak bir rol ihtimalinide tamamen sıfırlamadı.

Harry Potter Özel Bölümü 'Harry Potter: Return to Hogwarts'tan Fragman - Haberler - Beyazperde.com

"Anladığım kadarıyla, çok taze bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar ve eminim bunu kim yapıyorsa, üzerinde kendi izini bırakmak isteyecek ve muhtemelen yaşlı Harry'e bu filmde nasıl bir cameo yaptıracağını bulmak zorunda kalmak istemeyecektir. O yüzden hiç aramıyorum. Ama dürüst olmak gerekirse, onlara iyi şanslar diliyorum ve meşale teslim edildiği için çok mutluyum. Ama bunu fiziksel olarak söylemene gerek olduğunu düşünmüyorum. "

Büyücü dünyasını yeniden canlandırmaya yönelik en son girişim olan Fantastik Canavarlar filmleri, orijinal serinin mirasını devam ettiremeyebilir, ancak Harry Potter serisi bir bütün olarak zamanın sınavından geçmiştir. Yeni uyarlamanın film serisinden en büyük farkı ise her kitabın bir sezon olarak planlanması ve filmlerde görünmeyen detayların beyaz perdede görülmesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.