Bodrumspor Göztepe maçı canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1

Bodrumspor Göztepe maçı canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1
 DAMGA Editörü
Süper Lig'e yükselme maçları bugün başlıyor. İlk karşılaşma Bodrumspor ile Göztepe arasında oynanacak. Bodrumspor Göztepe maçı canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1 seçenekleri haberimizde.

Spor Toto 1. Lig'de play-off turu maçları bugün oynanacak. Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e çıkmayı garantilediği sezonun ardından 3. takımın hangisi olacağı merak konusu. Günün ilk karşılaşması Bodrum'da oynanacak. Bodrum İlçe Stadyumu'nda Bodrumspor'un konuğu Göztepe olacak. Sezon içerisindeki karşılaşmaların biri beraberlikle diğeri ise yeşil beyazlıların galibiyeti ile sona ermişti. Gözler ise bugüne çevrildi. İki ekip de haftalardaki performansıyla dikkat çekmeyi başardı. Bodrumspor 1 kez yenilirken İzmir temsilcisi ise mağlup olmadı. Bodrumspor Göztepe maçı canlı izle TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1 seçenekleri haberimizde.


Bodrumspor Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam iki 1. Lig ekibi Bodrumspor ve Göztepe arasında oynanacak Süper Lig'e yükselme play-off maçı saat 17.00'de başlayacak. Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadele TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1'den canlı yayınlanacak.


Bodrumspor Göztepe TRT Spor canlı izle frekans

TRT Spor HD, Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 frekansından, Eutelsat 7A 10762 V 30000 5/6 frekansından, D-Smart 86. kanaldan, Digiturk 86. kanaldan, KabloTV 222. kanaldan ve tivibu 93. kanaldan, Turkcell TV+ 70. kanaldan da izlenebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.