Binnur Dinç Gezici kimdir? Gelin Evi Binnur Instagram hesabı

Binnur Dinç Gezici kimdir? Gelin Evi Binnur Instagram hesabı
Televizyon ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yepyeni bir hafta daha televizyondaki yerini alıyor. Beş gelinin kendi günlerinde evini milyonlara açtığı programa katılan isimler açıklandı. Onlar arasında Büşra Dinç Gezici de bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Binnur Dinç Gezici kimdir? Gelin Evi Binnur Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendilerine verilen günde evlerini rakipleri ve milyonlara açtıkları programda herkes beş gün boyunca büyük bir rekabete tanıklık edecek. Bu haftanın yarışmacıları da açıklandı ve Büşra Dinç Gezici de altınları evine götürmek istiyor. İnternet üzerinde çok sayıda kişi kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Büşra Dinç Gezici kimdir? Gelin Evi Büşra Dinç Gezici  Instagram hesabı haberimizde.


Gelin Evi Binnur kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Binnur Dinç Gezici, ilk bölümde elinde 3 aydır kesilmeyen kavunu tutarken görüntülendi. Deneyimli isim peformansıyla ve eviyle altınları kazanmayı hedefliyor. Instagram hesabı @binnurdincgezici'dir.


Binnur Dinç Gezici kimdir? Gelin Evi Binnur Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.