Bandırmaspor Bodrumspor CANLI İZLE! TRT Spor canlı izle

Bandırmaspor Bodrumspor CANLI İZLE! TRT Spor canlı izle
1. Lig'de futbol heyecanı sürüyor. Bugünün ilk karşılaşması Balıkesir'de oynanacak. Bandırmaspor'un rakibi Bodrumspor olacak. İki ekip de sahadan 3 puanla ayrılmak ve yoluna devam etmek istiyor. Bandırmaspor Bodrumspor canlı izle ve TRT Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

TFF 1. Lig'de bugün iki karşılaşma oynanacak. Günün açılışı Balıkesir'de yapılacak. 11'inci sırada yer alan Bandırmaspor, play-off mücadelesinde ilk 7 sıra hedefi ile çıkacağı karşılaşmada 7'inci basamakta bulunan Bodrumspor'u ağırlayacak. Rakibinden bir maçı da eksik bulunan ev sahibi ekip, bugün 3 puan alarak hem yeşil beyazlıların üstüne çıkmak hem de taraftarını sevindirmek amacında. Diğer yandan 1 maç geriden geldiği için bunu avantaja dönüştürmeyi hedefliyor. Deplasmanada galibiyet arayacak Bodrum temsilcisi ise üstündeki rakipleri geçme parolasıyla sahada yer alacak. Kritik 90 dakika için yayın bilgileri de merakla araştırılıyor. Bandırmaspor Bodrumspor canlı izle ve TRT Spor canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


 

Bandırmaspor Bodrumspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün 1. Lig'de oynanacak Bandırmaspor ile Bodrumspor maçı saat 13.30'da başlayacak. Gürcan Hasova'nın yöneteceği mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. Ayrıca internetten trtspor.com.tr ve trt.net.tr üzerinden syredilebilmektedir. 



Bandırmaspor Bodrumspor TRT SPOR canlı izle 

Karasal yayın
Normal anten Tüm Türkiye'de (TRT 3 Spor)
Uydu yayını
Türksat 3A 11054 V 30000 3/4 (HD)
11096 H 30000 5/6 (SD)
Türksat 4A 11794 V 30000 3/4 (SD/HD)
D-Smart 85. kanal (HD)
Digiturk 56. kanal (HD) (TRT 3-Spor)
86. kanal (HD)
386. kanal (HD)
Kablo yayını
KabloTV 222. kanal (HD)
911. kanal (SD)
İnternet protokolü üzerinden televizyon
Turkcell TV+ 70. kanal (HD)
tivibu 84. kanal (HD)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.