Bahar dizisini izleyenlere bu hafta kötü haber! 07 Mayıs 2024 akşamı yeni bölüm yayınlanmayacak

Bahar dizisini izleyenlere bu hafta kötü haber!  07 Mayıs 2024 akşamı yeni bölüm yayınlanmayacak
Salı akşamlarında seyircisini ekrana kilitleyen dizisi Bahar, bu akşam yayınlanması beklenen yeni bölümünün ekranlarda olmayacağı ortaya çıktı.

Show TV'nin Salı akşamlarında yayınlanan sevilen dizisi Bahar, bu akşam 12. yeni bölümü yayınlanması beklenirken yaşanan bir nedenden dolayı yeni bölümün haftaya yayınlanacağı ortaya çıktı.

Seyircisini ekrana kilitleyen Bahar dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor. Dizi yaklaşık 3 ay önce başlamasına rağmen ilk bölümden bu yana Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakterinin hayatını ve yaşadığı zorlu mücadeleyi konu alıyor.

bahar-dizisinin-12-bolum-fragmani-yayinlandi-6-17297748-101-amp.jpg

Bahar dizisinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; 07 Mayıs 2024 Salı akşamı saat 20:00'da yayınlanması beklenen 12. bölümün yetişmemesi nedeniyle ekranlarda olmayacağı belirtildi. Dizinin yeni bölümü yerine 30 Nisan 2024 Salı akşamı yayınlanan 11. bölümün yeniden tekrar olarak Show TV ekranlarında yayınlanacağı açıklandı.

Demet Evgar'dan son dakika yeni bölümle ilgili açıklama geldi!

Dizide canlandırdığı Bahar karakteriyle oldukça konuşulan ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Demet Evgar, sosyal medya hesabı üzerinden çektiği bir video ile dizideki oyuncu arkadaşlardan birinin rahatsızlanması nedeniyle bölümün yetişmediğini belirti. Bahar dizisinin sevenlerinden bu akşam yayınlanması beklenen 12. bölüm için af dileyen Demet Evgar, "Belirli bir kalitede iş çıkarabilmek için ve dizi sürelerinin uzun olması nedeniyle bazen de küçük aksaklıklar bir sonraki bölümün seyircisiyle buluşmasına engelleyebiliyor." dedi.

Bahar'ın 12. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Bahar dizisinin 07 Mayıs 2024 Salı akşamı yaşanan gecikme nedeniyle 12. yeni bölümünün yayınlanmayacağının açıklanmasının ardından gözler ne zaman yayınlanacak sorusuna çevrildi. Bahar dizisinin yapım şirketi tarafından yapılan yazılı açıklamada, sevilen dizinin 14 Mayıs 2024 Salı akşamı ekrana geleceği duyuruldu.

gm9o3pyxaaalpac.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.