Babala TV Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu Youtube izle

Babala TV Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu Youtube izle
Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon'un bu haftaki konuğu Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları gündem belirleyecek. İşte detaylar...

28 Mayıs'ta gerçekleşecek 2'inci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde liderler programlara katılmaya devam ediyor. Millet İttfakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu akşam Oğuzhan Uğur'un sahibi olduğu Babala TV'de yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon'a katılacak. Gündeme dair açıklamalarda bulunacak olan Kılıçdaroğlu'nun neler söyleyeceği merak ediliyor. Yayınlanan 15 dakikalık fragmanda zaman zaman hararetli anlar yaşandı. Yeni bölümü izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor.


Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu saat kaçta?

Altılı Masa sonrasında Adalet Partisi ve bugün Zafer Partisi ile de anlaşma sağlayarak pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında zafer yaşamak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı Mevzular Açık Mikrofon Babala TV'de 21.30'da başlayacak.

Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu Youtube izle

Bugün yayınlanacak olan bölümü izlemeyi düşünenler de Youtube ile ilgili sorgulamalarda bulunuyor. Programı BabalaTV yazarak site üzerinde arama gerçekleştirerek son videoyu seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.