Arka Sokaklar 685. bölümde Mesut, Selin’den azar işitiyor! Arka Sokaklar 685. bölüm özeti

Arka Sokaklar 685. bölümde Mesut, Selin’den azar işitiyor! Arka Sokaklar 685. bölüm özeti
Arka Sokaklar dizisinin 685. Bölümünde Hüsnü, Candan Müdür’la karşı karşıya gelir. Arka Sokaklar 685. bölümde Hüsnü zor durumdan nasıl çıkacak? Arka Sokaklar 685. bölüm özeti.

Kanal D’de cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinin 685. bölümü yayınlandı. İzleyenlerin merakla beklediği Arka Sokaklar dizisinin 685. bölümünde neler oldu? Arka Sokaklar dizisinin 685. bölüm özeti.

arka-sokaklar-685-bolum-1.jpg

ARKA SOKAKLAR 685. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar dizisinin 685. Bölümünde Başsavcı Ahmet'in oğlu Uzay’ın başına beklenmedik bir olay gelir. Kız arkadaşıyla güzel vakit geçirdiği bir gecenin ardından adeta kabusa uyanır. Bu yaşanan olay Başsavcı Ahmet’in görevini tehlikeye düşürme noktasına kadar gelecektir.

arka-sokaklar-685-bolum4.jpg

ARKA SOKAKLAR 685. BÖLÜMDE MESUT VE HÜSNÜ ANLAŞAMIYOR

Bu bölümde Mesut, Hüsnü ile Candan konusunda anlaşmazlığa düşer. Gülo, Candan’ın yanında yer almayı sürdürür.

Candan ise küçük bir kıza sahip çıkmaktadır. Arka Sokaklar 685. bölümde Hüsnü, Şule’nin polis olmasından kaynaklı duyduğu endişe ile kızına çok sert davranmaktadır.

Hakan ise İzmir’deki oğlunu sürekli düşünmektedir. Aylin ile İzmir’e taşınıp taşınmama konusunda tartışma yaşamaktadırlar.

arka-sokaklar-685-bolum-2.jpg

MESUT, SELİN'DEN AZAR İŞİTİYOR

Eve gelen Mesut, Selin'e seslenir. Selin ise mutfakta puding yapıyordu. Mesut ise Selin'in yorulmasını istemiyor. Tatlı yapmasını istemiyor. Mesut ona öneride bulunur. Ama Selin, Mesut'a bağırır. "Karışma! Canım çekti, kendim yapacağım o kadar! Ayağımın altından çekil, dışarı çık!" der. Mesut ise korkar ve dışarı çıkar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.