2025 Survivor kadrosunda kimler olacak? 2025 Survivor ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi belli mi?

2025 Survivor kadrosunda kimler olacak? 2025 Survivor ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi belli mi?
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor'un yeni sezonda kadrosunda hangi isimler olacağı merak ediliyor. Peki 2025 Survivor kadrosunda kimler olacak? 2025 Survivor ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler...

Survivor 2024 All Star programı sonrası 2025 Survivor'ın ne zaman başlayacağı ve yarışmacı kadrosu merak ediliyor. Ogeday Girişken yarışmanın All Star sezonunda bir kez daha kupayı kazanmıştı. TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor, gelecek sene ise yeniden yayınlanacak ve takipçilerine eğlenceli anlar yaşatacak. Peki 2025 Survivor ne zaman, kadroda kimler olacak?

2025 SURVİVOR KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor 2025'in yeni sezon tarihi, yarışma programının takipçileri tarafından araştırılıyor. Ayrıca yeni sezonda yarışacak isimler de sık sık sorgulanıyor. Bu sezon henüz kimlerin yarışacağı listesi yapım ekibi tarafından açıklanmadı. Ancak kadro belli olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.

Geçtiğimiz sezon yarışmada Nefise, Atakan, Yunus Emre, Merve Aydın gibi bilinen isimler yer almıştı.

2025 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

survivor2025.jpg
Survivor'ın yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Survivor'ın 2025 yayın tarihi henüz netleşmedi. Fakat Survivor 2024 All Star'ın ilk bölümü geçtiğimiz yıl 1 Ocak 2024 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı.

Dolayısıyla programın 2025'in Ocak ayı içinde başlayacağı tahmin ediliyor. Ancak yarışmanın net tarihi ve oyuncu kadrosunun, önümüzdeki Kasım veya Aralık ayında kesinleşmesi beklenmekte.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.