Arka Sokaklar 642. Bölüm Fragmanı ve Özeti! Rıza Baba'nın ailesi ölecek mi?

Arka Sokaklar 642. Bölüm Fragmanı ve Özeti! Rıza Baba'nın ailesi ölecek mi?
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, 642. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Dizinin özeti ve fragmanı haberimizde.

Bu sezon D Media tarafından ekranlara taşınan Arka Sokaklar, yepyeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yine yaşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Sado tehlikesi henüz geçmedi. Özellikle Rıza Baba ve ailesi için. Ekip İstanbul sokaklarını bir kez daha suçlulara dar edecek. Arka Sokaklar 642. Bölüm Fragmanı ve Özeti haberimizde yer almaktadır.


Arka Sokaklar 642. bölüm özeti

İstanbul'u ateşe veren Sado, gözünü ormanlara diker ve emrindeki adamları ormanlara yönlendirir. Bu sırada Rıza Babanın ailesi de ormandadır ve bir minibüs çocukla okul aktivitesindedir. Sado'nun adamları, ormanda onlarla karşılaşırlar. Rehin alma haberi ise, Rıza Babayı ve ekibi derinden yaralar. Bu sırada Hüsnü, Metin'in durumuyla uğraşmaktadır. Bağımlı olduğunu öğrenen Hüsnü, oğlunu metruk bir binaya götürür. Hüsnü, oğlunun bu durumundan dolayı büyük üzüntü duyar.

Arka Sokaklar 642. bölüm fragmanı


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.