Alanyaspor Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle! Kaç kaç bitti?

Alanyaspor Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle! Kaç kaç bitti?
Süper Lig'de yeni hafta Alanyaspor Ümraniyespor maçı ile başlıyor. Alanyaspor Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en üst ligi olan Süper Lig'de yeni bir hafta daha başlıyor. Galatasaray'ın liderliği ile devam eden sezonda pazar günü derbi heyecanı yaşanacak. Diğer taraftan haftanın açılışı ise Antalya'da yapılacak. Aytemiz Alanyaspor evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak. Ersun Yanal ile yolları ayıran Akdeniz ekibinin karşısına çıkacak İstanbul temsilcisi de Hüseyin Er ile yeni bir sayfa açmakta kararlı. İki takımın zorlu mcüadelesinden çıkacak sonuç da merakla bekleniyor. Alanyaspor Ümraniyespor Bein Sports 1 canlı izle altenaitlferi ve  kaç kaç bitti? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


Alanyaspor Ümraniyespor maçı muhtemel 11'leri

Corendon Alanyaspor: Runarson | Pereira, Fatih, Furkan, Balkovec | Umut, Fer | Cavaliero, Efecan, Z. Ferhat | A. Hassan

HangiKredi Ümraniyespor: Orkun | Popov, Glumac, Epureanu, Onur | Oğuz, Sackey, Mrsic | Kayode, Geraldo, Umut.


 

Alanyaspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak olan Alanyaspor Ümraniyespor maçı saat 20.00'de başlayacak. Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çalacağı mücadeleyi beIN SPORTS 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı seyredebilirsiniz.


 

Alanyaspor Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti?

İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmada özellikle deplasman ekibi Ümraniyespor'un sahadan nasıl ayrılacağı merak konusu. Ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un haricinde son sırada bulunan Anadolu yakası temsilcisi mutlak  3 puan ile yeşil çimlere ayak basacak. Ev sahibi de taraftarı önünde kazanarak yoluna devam etmek amacında. Maçın skoru haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.