Adana Demirspor Osijek TV8,5 canlı izle 10 Ağustos

Adana Demirspor Osijek TV8,5 canlı izle 10 Ağustos
 DAMGA Editörü
Tarihinde ilk defa katıldığı Avrupa kupalarına başarılı bir giriş yapan Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Osijek'i ağırlıyor. Adana Demirspor Osijek TV8,5 canlı izle 10 Ağustos alternatifleri haberimizde.

2023-2024 sezonu ile birlikte ilk Avrupa deneyimini yaşayan Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2'inci ön eleme turunda Cluj'u elemeyi başarmıştı. Rumen ekibinin ardından bu kez Hırvatların güçlü temsilcisi Osijek ile eşleşen Mavi Şimşekler, ilk maçına bu akşam çıkıyor. Alacağı sonuçla Hırvatistan'a avantajlı şekilde gitmek isteyen Akdeniz ekibini binlerce kişi takip etmek üzere ekran başına kilitlenecek. Ülke puanının da çok önemli olduğu sezonda lacivert mavililerin tek hedefi zafer. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmeye çalışıyor. Adana Demirspor Osijek TV8,5 canlı izle 10 Ağustos alternatifleri haberimizde.

Adana Demirspor Osijek maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam UEFA Avrupa Konfernas Ligi 3'üncü ön eleme turunda oynanacak Adana Demirspor Osjek maçı saat 21.00'de başlayacak. Goga Kikacheishvili'nin yöneteceği kritik sınav TV8,5'tan canlı yayınlanacak.

TV 8,5 HD spor kanalını izleyebilmek için çanak anteninizin Türksat 4A uydusuna ayarlı olması gerkiyor. Türksat 4A uydusuna dönük çanak anteniniz varsa, uydu cihazınızın kurulum menüsünden 'Frekans Ekle' (Bazı cihazlarda 'Transponder Ekle', 'Manuel Kanal Arama' veya benzeri olabilir) menüsünü açın. 'Uydu Adı' kısmında 'Türksat 4A'yı seçin. Alt kısımda bulunan 'Frekans' kısmına 12346 sayısını girdikten sonra 'Polarizasyon' kısmını 'Horizontal Yatay' olarak seçin. 'Sembol' kısmına '9600' sayısını girdikten sonra 'FEC' değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerleri seçtikten sonra aramayı başlatabilirsiniz.

Adana Demirspor Osijek maçı muhtemel 11'leri

Adana Demirspor: Karacic, Svensson, Manev, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Yusuf, Belhanda, Akintola, Cherif Ndiaye

Osijek: Malenica, Grzan, Brlek, Mkrcthyan, Drambayev, Nejasmic, Evangelou, Jugovic, Spoljaric, Mierez, Caktas

Kluivert zaferden emin

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert maç öncesinde konuştu. Zorlu bir rakiple oynayacaklarını vurgulayan deneyimli hoca, “Bizim için taraftarımızın önünde oynamak büyük bir avantaj. Bunu Cluj karşısında gösterdik. Bu gücü kullanarak kazanmak istiyoruz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.