Acun Ilıcalı'dan kızına pahalı hediye! Fiyatını duyanların ağzı açık kaldı! Kızı Leyla'ya son model araba hediye etti!

Acun Ilıcalı'dan kızına pahalı hediye! Fiyatını duyanların ağzı açık kaldı! Kızı Leyla'ya son model araba hediye etti!
Türk televizyonların başarılı isimlerinden Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla için aldığı hediye ile sosyal medyanın gündemine geldi. Kızıyla trafiğe çıkan Acun Ilıcalı o anları sosyal medyadan paylaştı!

Ekranların sevilen simalarından Acun Ilcalı, bu kez başarılı projeleri ile değil, kızına aldığı hediye ile gündeme geldi. Son dönemde özel hayatı ile yakından takip edilen Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla için aldığı hediye ile dikkat çekti.

Kızıyla birlikte trafiğe çıkan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı’nın kızıyla arasındaki diyalog ise herkesi duygulandırdı. Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile olan evlilikten dünyaya gelen kızı Leyla Ilıcalı’ya aldığı araba ile sosyal medyada da gündem oldu.

KIZININ CEVABI HERKESİ DUYGULANDIRDI!

19 yaşındaki kızı Leyla ile birlikte trafiğe çıkan Acun Ilıcalı, kızına aldığı otomobil ile sosyal medyanın gündemine geldi. Kızıyla arabayla çıktığı İstanbul turunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Acun Ilıcalı, ‘’hayırlı olsun, heyecan var mı?’’ sorusu üzerine aldığı yanıt karşısında duygulandı.

Acun Ilıcalı’nın sorusu üzerine o sırada araç kullanan kızı Leyla ise teşekkür ettikten sonra ‘’sen yanımda olunca değil’’ cevabını verdi. Acun Ilıcalı’nın aldığı bu yanıt ise herkesi duygulandırdı. Daha öncede kızlarıyla ilgili birçok paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı’nın kızlarına olan düşkünlüğü ise herkes tarafından takdir topluyor.

GEÇEN YIL LİSE MEZUNİYETİNİ KUTLAMIŞTI!

Acun Ilıcalı’nın geçen yıl liseden mezun olan kızı Leyla Ilıcalı’nın kep töreninden de duygusal bir paylaşım yapmıştı. ‘’Seni çok seviyorum’’ notuyla paylaşımda bulunan Acun Ilıcalı, şimdi de kızına aldığı araba hediyesi ile dikkat çekti.

Banu Başbuğ ile evliliğinden 1, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2 ve Şeyma Subaşı’dan evliliğinden ise 1 kızı olan Acun Ilıcalı kızlarına olan düşkünlüğü ile biliniyor. Kızana hediye ettiği aracın markasının ise Audi olduğu görüldü. İstanbul trafiğine birlikte çıkan baba kız arasındaki diyalog ise herkesi duygulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.