6 Haziran Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Bein Sports 1

6 Haziran Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Bein Sports 1
 DAMGA Editörü
Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçları oynanmaya devam ediyor. Bu akşamın İstanbul'daki ikinci maçı Başakşehir ile Trabzonspor arasında. İki güçlü takım kozlarını paylaşacak. 6 Haziran Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Bein Sports 1 haberimizde.

Türkiye'de futbol perdesi bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla bitecek. Bugün Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu ve İstanbul'da NEF Stadyumu'nda oynanacak iki mücadelenin ardından gözler Fatih Terim Stadyumu'na çevrilecek. Başakşehir ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Kazananın sıralamasını garantileyeceği mücadelede iki takım da kazanmak amacında. Taraftarlar da yayın bilgilerini öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. 6 Haziran Başakşehir Trabzonspor maçı canlı izle Bein Sports 1 haberimizde.


Başakşehir Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Spor Toto Süper Lig'in son mücadelelerinden biri olarak oynanacak Başakşehir Trabzonspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Bahattin Şimşek'in düdük çalacağı zorlu mücadele Bein Sports 1, TOD TV ve Beinconnect'ten canlı seyredilecek.

Başakşehir Trabzonspor maçı muhtemel 11'leri

Başakşehir: Deniz, Ayberk, Touba, Wu, Caner, Januzaj, Berkay Ö., Berkay A., Serdar, Keny, Batuhan

Trabzonspor: Taha Tepe, Larsen, Taha, Hüseyin, Eren, Doğucan, Emirhan, Bardhi, Arif, Visca, Umut

Başakşehir Trabzonspor maçı öncesi istatistikler

  • Trabzonspor'u konuk ettiği son dokuz Süper Lig maçının sadece birini kaybeden İstanbul Başakşehir (5G 3B), bu mağlubiyeti gol atamadığı tek karşılaşmada aldı (Şubat 2021; 0-1).
  • Sezonun ilk yarısında oynanan maçta İstanbul Başakşehir'i mağlup eden Trabzonspor, 2010/11'den bu yana rakibine karşı ilk kez duble yapmak için sahaya çıkıyor.
  • Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını (hükmen galibiyetler hariç) kazanamayan İstanbul Başakşehir (1B 1M), Emre Belözoğlu yönetiminde üst üste üç iç saha karşılaşmasını galibiyetsiz geçmedi.
  • Deplasmandaki sekiz maçlık (hükmen galibiyetler hariç) mağlubiyet serisini Giresunspor'u 4-2 yenerek sonlandıran Trabzonspor, en son Ocak-Şubat 2022 arasında üst üste iki dış saha galibiyeti alabildi.
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son dört Süper Lig maçında puan alamayan Trabzonspor, bu deplasmanda daha uzun bir mağlubiyet serisini en son Şubat 2000-Mayıs 2001 arasındaki yedi maçlık süreçte yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.