5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Gözler puanlarda ve final öncesi son sıralamada. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da hafta finali adım adım yaklaşıyor. Dördüncü günde de seyircilerin karşısına çıkacak başarılı programda kimin günü birincilikle tamamlayacağı merakla bekleniyor. Herkesin hedefi yarınki final öncesinde avantajı ele geçirmek ve yarın bilezikleri koluna takabilmek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Dün yayınlanan son bölümle birlikte sıralamada Özlem ilk sırada bulunuyor. 49 puanı bulunan güzel yarışmacıyı 45 puanlı Yeşim takip ediyor. Tuğba dünkü hatası sonrasında 5 puan alıp üçüncülüğe kadar gerilerken son 2 günde bu tutumunu devam ettirmesi onu eleme potasına götürebilir. Zira 33 puanı var ve Gizem de 23'te. Aralarında 2 gün baz alındığında fazla fark bulunmuyor.

Yeşim: 32 + 13 = 45
Tuğba: 28 + 5 = 33
Özlem: 26 + 23 = 49
Gizem: 16 + 7 = 23

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün 1229. bölümle Kanal D ekranlarında yerini alacak olan Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kazanacak gelin ve kayınvalide merakla bekleniyor. Yarışmayı seyredemeyenler veya kaçıranlar sonuçları öğrenmek üzere internette araştırmada bulunuyor. Dünün birincisi Özlem sonuncusu ise Tuğba olmuştu. Gelinim Mutfakta 5 Ekim Perşembe birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklencektir. Sizler de yarışma, yarışmacılar, puanlamalar veya Nursel Ergin hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum