31 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

31 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Günün kazananı da ilgiyle öğrenilmek isteniyor. 31 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta, mayıs ayının son gününde de televizyondaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette bugün de yine kıran kırana bir savaş verilecek. Heyecanın eksik olmadığı, lezzetin azalmadığı ve altınların çil çil dağıtıldığı programda bugün supangle ile birincilik için yarışılacak. Peki, 31 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta'da haftalık puan durumu yeni günle birlikte şekillenmeye devam edecek. Çeyrek altın için mücadele veren gelin ve kayınvalideler supangle yapıldıktan sonra verilecek puanlara göre oluşacak sıralamayla altınları kazanmak istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu! İşte detaylar...


Miyase : 29 + X = X
Tuğba : 29 + X = X

Kader : 20 + X = X
Asiye : 27 + X = X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.