3 Kasım Perşembe Hazel Köroğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de şok sözler!

3 Kasım Perşembe Hazel Köroğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de şok sözler!
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yarın final bölümü ile yayınlanacak haftanın dördüncü günündeki yarışmacı Hazel Köroğlu olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette pazartesiden bu yana çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, 3 Kasım Perşembe yarışmacısı Hazel Köroğlu kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de şok sözler ve daha fazlası haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Hazel Köroğlu olarak açıklandı. Kendisinin Pişir de Görelim'deki performansından dolayı beklentiler büyük ve gözler gün sonunda. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hazel Köroğlu kimdir? Kaç puan aldı? 3 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sert yorumlar

Bugün yayınlanacak bölümde yarışacak olan Hazel'e sert eleştiriler geldi. Yayınlanan fragmanda ilk olarak Necip Özdemir; "Mide sağlığım için böyle bir ürünü açıkçası yutmak istemedim" dedi. Ardından Nagihan ve Duygu'dan sert yorumlar duyuldu. Nagihan; "Bugün mutfakta ne yaptınız Hazel Hanım?" diye sorarken Duygu ise "Üzümleri önümüze koysa daha lezzetli olabilirdi" dedi.

Hazel kendisine yönelik eleştirileri "Ön yargınızı bırakın. Yemeğiniz önce önünüze gelsin" çıkışında bulundu. Hafta başından bu yana adından söz ettiren isimlerden Serkan da "El lezzeti var mı kesitiremiyorum" dediği genç yarışmacıdan "Bu ego, her şeyi ben bilirim tavırlarını bir kenara bırakmalı. Bir insan her şeyi bilemez" yanıtı aldı.

Nagihan rakibini eleştirerek; "Bugün korkuyoruz açıkçası. Kesin üstümüze yürüyecek diye görüyoruz. Eleştiriye hiç açık değil" ifadelerini kullandı.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hazel kimdir? Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hazel kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak villadaki yerini alan Hazel, Pişir de Görelim'de İpek ile profiterol yarışına girdi. Yaptığı tatlı Serhat Şef'ten onay alınca adını programa yazmayı başardı. Fragmanda ise fazla görünmedi. Kendisinin performansı merakla bekleniyor. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

  • Klinik Psikolog
  • Lisans mezunu
  • Yüksek lisansınıda yaptı
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Pişir de Görelim yarışmasında yarıştı
  • Aşçı değil
  • Yemek geçmişi yok
  • Yemek yemeyi çok seviyor
  • Kendisine güveni tam
  • Yemek yapmayı çok seviyor


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hazel'in menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Hazel'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Necip X
Serkan X
HNagihan X
Duygu X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz Serap

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.