3 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?

3 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı?
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Dört yarışmacı arasından biri bugün birincilikle ayrılacak ve çeyrek altının sahibi olacak. 3 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Milyonların ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün ve bölüm daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelede herkesin hedefi adını ilk sıraya yazdırabilmek. Bunun için de yoğun çaba harcanacak. Sultan tatlısının hazırlanacağı günde herkesin gözü puanlarda olacak. Peki, 3 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Dün başlayan yeni haftada herkes kimin kazanacağını sabırsızlıkla bekliyordu. Çünkü efsaneler arasında yerini alan Yeşim'in performansı merak konusuydu. Ancak beklentileri karşılayamadı. Özlem ve Tuğba 17 puan alarak kuraya kaldı. Bu aşamada kazanan Özlem oldu. Yeşim 9 puanla günü tamamlarken Gizem ise sonuncu oldu.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün ekranlara gelecek mücadelede de kıran kırana bir çekişme yaşanacak. Herkes kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak ve tatlısını hazırlayacak. Ardından puanlamalar yapılarak sıralama oluşturulacak. Kazanan ise çeyrek altını yakasına takacak. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Yeşim: 9 +
Tuğba: 17 +

Özlem: 17 +
Gizem: 8 +

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.