29 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi?

29 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi?
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha sona eriyor. Bir takım elenirken diğeri ise zafer sevinci yaşayacak. 29 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta'da gözler bugüne çevrildi. Pazartesiden bu yana devam eden çekişmede kazanan takım belirlenecek. Altın bilezikleri yakasına takmak isteyen takımların yarışında hangisinin zirveye ulaşacağı merak konusu. Heyecan dorukta. Peki, 29 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da final günü!

Bugün yayınlanacak yeni bölümle birlikte kazanacak takım açıklanacak. Beş gündür hazırladıkları yemeklere karşılık olarak puanlarını alan gelinler, mücadelelerinin karşılığını almak amacında. İzleyiciler de açıklanacak ismi sabırsızlıkla bekliyor.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Kanal D'nin sevilerek seyredilen programı Gelinim Mutfakta'da güncel puan durumu da ilgiyle takip ediliyor. Şu anda liderlik Tuğba'da. 65 puanla ilk sırada. En yakın rakipleri 55 puanlı Melike ve Gizem. Özlem ise 34 puanda.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Final bölümü ile yayınlanacak programa başlamadan önceki fark dikkat çekiyor. Tuğba, 65 puana sahip. En yakın rakiplerine 10 puan fark attı. Geride kalan 4 güne bölündüğünde 13-15 puan ortalama ile bölümleri tamamladıkları görülüyor. Yani aradaki fark bir güne çok yakın. Söz konusu noktadan geri dönüşe imza atılabilir mi soru işareti. Tuğba gibi bir fenomenin buradan ödülleri kaptırmayacağı düşünülüyor. Ancak yine de bölümün neler getireceğini izlemek gerekiyor.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Aynı durum eleme potasında da geçerli. 10 puanlı fark zirveyi çok bağlamıyor gibi gözükse de eleme konusu ise çok daha farklı bir seviyede. Özlem rakiplerinden 21 puan fark yedi. Gizem ve Melike 0 çekse dahi Özlem'in tama yakın puanla programı kapatması gerekiyor. Gelinim Mutfakta'nın final bölümünde açıklanan isim haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.