28 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Belirlendi! Kim birinci oldu?

28 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Belirlendi! Kim birinci oldu?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da hafta finali öncesinde büyük heyecan yaşanıyor. Gelinler yine çeyrek altın mücadelesi verecek. Peki, 28 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Belirlendi! Kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda gözler yine kazanacak isme çevrilecek. Herkesin hedefi yarınki final öncesinde en avantajlı konuma geçerek bilezikleri koluna takabilmek. Kavurma hazırlanacak olan gündeki kazanan merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 28 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Belirlendi! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Savaş çıktı: Ya gidecek ya ben!

Programda son dönemdeki açıklamaları ile dikkat çeken Şaheste bir kez daha gündeme oturdu. Bu kez Ramise ile burun buruna geldi. İki kayınvalide arasındaki tartışmayı Nursel Ergin de yatıştırmaya geldi. Bu sırada Ramise; "Ya o gidecek ya ben" sözleri ile rakibine gözdağı vermeye çalıştı. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da günün sonu merakla bekleniyor. Dört gelinin amansız mücadelesinden galip ayrılacak ve çeyrek altını yakasına takacak isim merakla bekleniyor. O yarışmacı haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta puan durumu

Bugün başlamadan önce en çok puan toplayan yarışmacı da merakla araştırılıyor. Son 2 bölüme Tuğba rakiplerini ezici bir üstünlükle geride bırakarak lider giriyor. 56 puanı bulunan güzel yarışmacının ardından 39 puanlı Melike geliyor. Gizem 36 puanda. Özlem ise 28. Bu çok büyük bir aksilik yaşanmazsa Tuğba'nın hafta finalinde de birinciliği elde edeceği şeklinde yorumlanabilir. Ama elbette bölümlerin yayınlanmasında fayda var.

Tuğba: 35 + 21 = 56
Melike: 21 + 18 = 39
Özlem: 20 + 9 = 28
Gizem: 33 + 3 = 36

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.