28 Eylül Dilek Taşı 4. bölüm izle Kanal D full tek parça

28 Eylül Dilek Taşı 4. bölüm izle Kanal D full tek parça
Kanal D'nin sevilen dizisi Dilek Taşı, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduran yapım yine ilgiyle izlenecek. 28 Eylül Dilek Taşı 4. bölüm izle Kanal D full tek parça haberimizde.

Perşembe akşamlarının zirve adaylarından biri olan Dilek Taşı'nın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Zengin kadrosu ve etkileyici hikayesiyle adından söz ettiren yapım bugün de ilgiyle takip edilecek. Neler olacağı da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. 28 Eylül Dilek Taşı 4. bölüm izle Kanal D full tek parça haberimizde yer almaktadır.

Dilek Taşı 4. bölümde neler olacak?

Mustafa, Cemre'yi Rona ailesinin elinden kurtarmaya çalışıyor. Macide, Cemre'yi ve Sinan'ı götürmeye çalışıyor. Öte yandan Kenan, Figen'den vazgeçip Sevda'nın kollarına bırakıyor kendini. Peki, Mustafa, Cemre'yi Macide Rona'nın elinden kurtarabilecek mi? Dilek Taşı Perşembe saat 20.00'da Kanal D'de!

Dilek Taşı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam eden Dilek Taşı'nın yeni bölüm fragmanı da merakla bekleniyor. 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanalın ve yapımın Youtube kanalında paylaşılmaktadır.

Dilek Taşı oyuncu kadrosu

Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay’ın Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.