28 Ekim Barcelona Real Madrid maçı canlı izlenebilecek kanallar listesi

28 Ekim Barcelona Real Madrid maçı canlı izlenebilecek kanallar listesi
La Liga'da El Classico heyecanı yaşanıyor. Bu akşam Barcelona'nın konuğu Real Madrid olacak. İki ezeli rakibin mücadelesine sahne olacak zorlu karşılaşmanın yayıncıları açıklandı. 28 Ekim Barcelona Real Madrid maçı canlı izlenebilecek kanallar listesi.

Milyonlarca futbol severin sabırsızlıkla beklediği El Classico bugün oynanacak. Hem iki takım taraftarı hem de dünyadaki destekçileri oldukça sabırsız. Futbol topunu her zamankinden daha alevli bir şekilde döneceği zorlu mücadeleyi izlemek isteyenler yayın saatini ve kanalları araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 28 Ekim Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 28 Ekim Barcelona Real Madrid maçı canlı izlenebilecek kanallar listesi haberimizde yer almaktadır.

Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

La Liga'nın yeni haftasında oynanacak olan Barcelona Real Madrid maçı saat 17.15'te başlayacak. Zorlu mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

Barcelona Real Madrid maçı muhtemel 11'leri

Real Madrid: Ter Stegen, Cancelo, Araujo, Martinez, Balde, Gavi, Romeu, İlkay Gündoğan, Yamal, Felix, Lewandowski

Barcelona: Kepa, Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius Jr.

Barcelona Real Madrid maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Real Madrid'e rakip olduğu son altı resmi maçın dördünü kazanan Barcelona (2M), daha önceki 14 karşılaşmadaki galibiyet sayısını geride bırakmayı hedefliyor (4G 3B 7M).
  • Barcelona'ya konuk olduğu son dört resmi maçın üçünü kazanan Real Madrid (1M), daha önceki 19 ziyaretindeki galibiyet sayısını yakalamayı hedefliyor (4G 7B 8M).
  • Barcelona ile Real Madrid'in La Liga'da karşılaştığı maçlarda bugüne kadar toplam 597 gol atıldı (Barcelona 298-299 Real Madrid). Lig tarihinde 600+ golün kaydedildiği sadece iki rekabet bulunuyor (611; Barcelona vs Athletic & 608; Real Madrid vs Athletic).
  • Jude Bellingham, 1992/93'ten bu yana La Liga, Şampiyonlar Ligi ve El Classico'da çıktığı ilk maçında ağları havalandıran ilk Real Madrid oyuncusu olmayı hedefliyor.
  • Xavi Hernandez, Pep Guardiola'dan (2009) bu yana Real Madrid'i konuk ettiği ilk iki La Liga maçını kazanan ilk Barcelona teknik direktörü olmak için sahaya çıkıyor.

Barcelona ve Real Madrid'in son durumu nedir?

Bu akşam iki ezeli rakip arasında oynanacak karşılaşma öncesinde çıktıkları 10 karşılaşmada Real Madrid 1 puan önde 2'inci sırada. 25 puanı bulunan başkent ekibinin ardından Katalanlar 3'üncü sırada yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.