27 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Açıklandı! Kim birinci oldu?

27 Eylül Gelinim Mutfakta Puanları Açıklandı! Kim birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni güne merhaba diyor. Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde gözler kazanan isme çevrilecek. 27 Eylül Gelinim Mutfakta puanları açıklandı! Kim birinci oldu? Detaylar...

Nursel Ergin'in sunumuyla seyircilerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesine sahne oluyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadele ettiği zorlu programda gözler bugün de kazanacak isimde. Gelinler hazırlayacakları yemekler, kayınvalideler ise verecekleri puanlarla günün çeyrek altın sahibini belirleyecek. Nursel Ergin'in puanlarıyla da sıralama belli olacak. Peki, 27 Eylül Gelinim Mutfakta puanları açıklandı! Kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da dün kim birinci oldu?

Kıyasıya rekabetin devam ettiği Gelinim Mutfakta'da dün son olarak 21 puan alan Tuğba, birinciliği elde ederek çeyrek altını yakasına takmıştı. Gizem de 18 puanla ikinci olmuştu. Melike 8 puanla üçüncü, Özlem ise 6 puanla sonuncu olarak günü tamamlamıştı. Toplamda da Tuğba'nın 35 puanlı liderliği devam ediyor. Gizem de 33 puanda. Şimdiden Melike ve Özlem'e büyük fark attılar.

Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Dört gelinin hamaratlıklarını konuşturduğu Gelinim Mutfakta'da bugünün kazananı da büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yapılacak puanlamanın ardından oluşacak sıralama ile birlikte birinci de belli olacak. Haberimize eklenecektir.

Tuğba: 14 + 21 = 35
Melike: 13 + 8 = 21
Özlem: 14 + 6 = 20
Gizem: 15 + 18 = 33

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.