27 Eylül Ajax Feyenoord canlı izle maçı şifresiz internetten EXXEN

27 Eylül Ajax Feyenoord canlı izle  maçı şifresiz internetten EXXEN
 DAMGA Editörü
Hollanda'nın iki büyük takımı Ajax ile Feyenoord, hafta sonu yarıda kalan maçın devamında karşı karşıya geliyor. 27 Eylül Ajax Feyenoord maçı şifresiz canlı internetten izle EXXEN alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Avrupa'nın en çok ilgi gören liglerinden biri olan Eredivisie'de Ajax ile Feyenoord, hafta sonu oynanan ancak olaylar sebebiyle yarıda kalan mücadelenin devamında karşı karşıya geliyor. İki ekibin 54'üncü dakikadan itibaren devam edecekleri zorlu sınavın nasıl sonuçlanacağını merak edenler araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. 27 Eylül Ajax Feyenoord maçı şifresiz canlı internetten izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Ajax Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Serdar Gözübüyük'ün yöneteceği Ajax Feyenoord maçı 54'üncü dakikadan itibaren Türkiye saati ile 15.00'te başlayacak. Kritik mücadelenin ülkemizde yayın hakkı EXXEN'de bulunmaktadır. Ayrıca yurt dışında yaşayanlar ESPN üzerinden seyredebilirler.

Feyenoord 3-0 öndeydi

Bu sezonki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Ajax'ın evinde ağırladığı Feyenoord, karşılaşmanın oynanan kısmında 3-0 öndeydi. Rotterdam ekibi Meksikalı forveti Santiago Gimenez'in 2, Igor Paixao'nun da 1 golü ile 3-0 öndeydi. Deplasman ekibi son 36 dakikaya da bu skorun avantajı ile başlayacak.

Ajax Feyenoord maçı ilk 11'leri

Ajax: Gorter, Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa, Vos, Boomen, Taylor, Berghuis, Borges, Brobbey

Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Minteh, Gimenez, Paixao

Ajax Feyenoord maçı nasıl canlı izlenir?

Bugün yarıda kalan karşılaşmanın devamı olarak oynanacak AJax Feyenoord maçı Türkiye'de de ilgiyle seyredilecek. Mücadeleyi EXXEN'den izleyebilirsiniz. Ancak üyeliğinizin bulunması gerekmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.