27 Ekim Kasımpaşa İstanbulspor maçı canlı takip

27 Ekim Kasımpaşa İstanbulspor maçı canlı takip
Trendyol Süper Lig'de 9'uncu hafta bu akşam başlıyor. Oynanacak iki karşılaşmadan birinde adres İstanbul olacak. Kasımpaşa'nın rakibi İstanbulspor. İki takım da geçen haftayı 3 puanla kapattı. 27 Ekim Kasımpaşa İstanbulspor maçı canlı takip haberimizde.

Milli maçlar sonrası devam eden Süper Lig'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı takımların karşılaşmalarına sahne olan ligde bu akşamın maçlarından biri İstanbul'da oynanacak. Kasımpaşa'nın rakibi İstanbulspor olacak. İki ekibin zorlu mücadelesini izlemek isteyen futbol severler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. 27 Ekim Kasımpaşa İstanbulspor maçı canlı takip haberimizde yer almaktadır.

Kasımpaşa İstanbulspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Kasımpaşa İstanbulspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik 90 dakika Bein Sports 2, TOD TV ve Beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa İstanbulspor maçı muhtemel 11'leri

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Duhan, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Gomis, Fall, Ngoy.

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Okan, Coly, Ali, Muammer, Modestas, Loshaj, Ndao, Jackson, Traore.

Kasımpaşa İstanbulspor maçı öncesi bilinmesi gerekenler

  • Süper Lig tarihinde İstanbulspor ile oynadığı 14 maçın sadece ikisini kazanabilen Kasımpaşa (4B 8M), bu iki galibiyeti de gol yemediği iki karşılaşmada evinde 1-0'lık skorlarla aldı (Ocak 1962 & Mayıs 2023).
  • Kasımpaşa'ya karşı Süper Lig'deki sekiz maçlık yenilmezlik (5G 3B) ve beş karşılaşmalık galibiyet serisi son mücadelede sona eren İstanbulspor (Mayıs 2023; 0-1), bu rekabet tarihinde üst üste iki mağlubiyet almadı.
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son 15 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Kasımpaşa (5B 9M), bu galibiyeti bu süreçte gol yemediği tek karşılaşmada İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek aldı.
  • Bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı üç Süper Lig maçını da kaybeden ve rakip fileleri havalandıramayan İstanbulspor, daha uzun bir mağlubiyet serisini en son ligden düştüğü 2004/05 sezonunda yaşadı (5M).
  • Son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan ve tek mağlubiyetini gol atamadığı tek karşılaşmada evinde Fenerbahçe'den alan Kasımpaşa (0-2), daha önceki 14 karşılaşmalık süreçte aldığı galibiyet sayısını yakalamak için sahaya çıkıyor (4G 5B 5M).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.