27 Ekim Cuma Al Hilal Al Ahli maçı canlı takip EXXEN S Sport Plus TV 8,5

27 Ekim Cuma Al Hilal Al Ahli maçı canlı takip EXXEN S Sport Plus TV 8,5
Suudi Arabistan Pro Lig'de 11'inci hafta maçları heyecanı yaşanıyor. Bugün 3 maç oynanacak. Günün en kritik mücadelesi Al Hilal ile Al Ahli arasında. 27 Ekim Cuma Al Hilal Al Ahli maçı canlı takip haberimizde yer almaktadır.

Futbol dünyasında yaza damga vuran transferleri ile adından söz ettiren Suudi Arabistan kulüplerinin mücadelesi sürüyor. Bu akşamın en kritik 90 dakikası Al Hilal ile Al Ahli arasında oynanacak. Riyad'daki bu dev karşılaşmayı Türkiye'de de çok sayıda futbol sever yakından takip edecek. 27 Ekim Cuma Al Hilal Al Ahli maçı canlı takip haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar...

Al Hilal Al Ahli maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Suudi Arabistan Pro Lig'de bu akşam oynanacak olan Al Hilal Al Ahli maçı saat 18.00'de başlayacak. İki dev ekibin kritik sınavını EXXEN, S Sport Plus ve TV 8,5'ten takip edebilirsiniz.

Al Hilal Al Ahli maçı muhtemel 11'leri

Al Hilal: Bono, Saud AbdulHamid, Koulibaly, Ali Al-Bulayhi, Mohammed Al-Burayk, Ruben NEves, Mohamed Kanno, Sergej Milinkovic-Savic, Salem Al-Dawsari, Aleksadr Mitrovic, Malcolm.

Al Ahli: Edouard Mendy, Abdulbasit Hindi, Roger Ibanez, Saad Balobaid, Franck Kessie, Mohammed Al-Majhad, Gabriel Veiga, Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin.

İki takımın son durumu

Bu akşam kozlarını paylaşacak olan Al Hilal ile Al Ahli, sezonun 11'inci maçını oynayacak. Ev sahibi ekip 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken 2 beraberlik elde etti ve 8 kez sahadan galip ayrıldı. Başkent temsilcisi liderlik koltuğunda oturuyor. Konuk takım ise 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 22 puanla 4'üncü basamakta.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.