25 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Erengül kaç puan aldı?

25 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Erengül kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Erengül. Peki, Erengül kaç puan aldı? 25 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Erengül olarak belirlendi. Deneyimli isim hazırladığı yemeklerle beraber en yüksek puanları alıp hafta sonunda adını zirveye yazdırmak amacında. Ancak işi oldukça zor. Kendisinden beklentiler de yüksek. Peki, Erengül kaç puan aldı? 25 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

"Seni buraya gömerim"

Bugün kameralar karşısında mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek olan Erengül'ün masasında oldukça gergin anlar yaşanacak. Özellikle Yavuzhan ile Kerim arasında. "Sizin dün karakterinize puan verdim." diyen Yavuzhan'a karşı Kerim; "Senin karakterin üzerinden giderim, seni buraya gömerim" ifadelerini kullandı. O an masada soğuk rüzgarlar esti. Yavuzhan ise gülerek karşılık verdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Ekim puanları

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Erengül'ün performansının nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Erengül'ün aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.