24Erzincanspor Esenler Erokspor maçı canlı izle! Hangi kanalda ve saat kaçta?

24Erzincanspor Esenler Erokspor maçı canlı izle! Hangi kanalda ve saat kaçta?
Türkiye 2.Lig Yükselme Play Off 2. Tur maçları bugün başlıyor. Gelecek sezon 1. Lig'de yer almak isteyen ekiplerden 24Erzincanspor ile Esenler Erokspor kozlarını paylaşacak. İki takım taraftarları ekran başında olacak. Karşılaşmanın yayın bilgileri burada

1. Lig'e yükselerek gelecek sezon bu klasmanda mücadele etmek isteyen takımların rekabeti devam ediyor. Bugün 2. tur ilk karşılaşmaları oynanacak ve gözler Erzincan'da olacak. İlk turda Amed Sportif Faaliyetler'i Yasin Dülger'in golü ile deviren 24Erzincanspor evinde Ankaraspor'u deviren Esenler Erokspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbol severler ve taraftarlar da yayın bilgilerini öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. 24Erzincanspor Esenler Erokspor hangi kanalda ve saat kaçta? Canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


24Erzincanspor Esenler Erokspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Bugün oynanacak 24Erzincanspor Esenler Erokspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Burak Pakkan'ın yöneteceği karşılaşmanın yayın bilgileri henüz bilinmemektedir.

Rövanş da var

İki takımın karşı karşıya geleceği karşılaşmada bugün elenen veya yükselen ekip belli olmayacak. Çift maç üzerinde gerçekleştirilecek olan turda ikinci randevu 3 Haziran'da.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.