24 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları! Kim çeyrek altın kazandı?

24 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları! Kim çeyrek altın kazandı?
 DAMGA Editörü
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin damat paçası yapacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da hafta ortası geldi. Final öncesinde avantajlı bir puan elde etmek isteyen gelinlerle kayınvalidelerin amansız rekabetine tanıklık edilen programda bugün yine eğlence devam edecek. Diğer yandan Türk ve dünya mutfağından bir lezzet televizyona taşınacak. Herkesin amacı birincilik kazanarak yarına moralli başlamak ve çeyrek altının sahibi olabilmek .Seyirciler de araştırmalarda bulunarak puan tablosu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da bıçak tartışması

Bugün yayınlanacak olan bölümde Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bıçak polemiği başladı. Kader'in düğününden alınan bir karede kalitesiz olduğunun öne sürülmesi ortamı gerdi. Ayrıca bir kayınvalide de yine Kader'e "Sen yine de bacak kadarsın" çıkışında bulundu. Hararetli bir bölün daha seyircileri bekliyor.


Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta'nın bugün ekranlara gelecek bölümünde gözler yemeklerde olacak. Çünkü damat paçası ile yarışacak gelinler ellerinin marifetlerini göstermek ve kayınvalidelerin yanı sıra Nursel Ergin'den de en yüksek puanı alabilmeyi hedefliyor. Günün birincisi ve çeyrek altının kazananı açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Miyase: 3 + 10
Kader: 15 + 11
Ezgi: 16 + 15
Tuğba:17 + 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.