23 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Sevda kaç puan aldı?

23 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları! Sevda kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Haftanın ilk yarışmacısı ise Sevda olarak açıklandı. Peki, Sevda kaç puan aldı? 23 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer alıyor.

Her hafta beş yarışmacının mücadelesine tanıklık edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni rekabete merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar sürecek maratona katılan isimler kendi gününde birincilik için mutfağa girecek. İlk günde yarışacak yarışmacı Sevda olarak açıklandı. Kendisine verilecek sürede birincilik için ter dökecek Sevda'nın puanları da merak konusu. Peki, Sevda kaç puan aldı? 23 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer alıyor.

Kıran kırana mücadele yaşanacak!

Bugünden itibaren kamera karşısına geçecek 5 yarışmacının mücadelesine tanıklık edilecek olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümünde Sevda yarışacak. Rakipleri ise Fatemeh, Yavuzhan, Kerim ve Erengül olacak. Cuma günü finalde zafer kazanan isim 75 bin lirayı evine götürecek. Bunun için de en lezzetleri hazırlamak zorundalar.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Ekim puanları

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Sevda'nın kaç puan alacağı yönünde beklentilerin nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Sevda'nın aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.