22 Mayıs Trabzonspor Karagümrük canlı izle Bein Sports 1

22 Mayıs Trabzonspor Karagümrük canlı izle Bein Sports 1
 DAMGA Editörü
Süper Lig'de yeni hafta Trabzon'da kapanıyor. Trabzonspor'un rakibi Karagümrük olacak. 22 Mayıs Trabzonspor Karagümrük canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, bu akşam Fatih Karagümrük ile sahasında karşılaşıyor. Bordo mavililer rakibini yenerek yeniden 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Nenad Bjelica'nın öğrencileri bu akşam galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Andrea Pirlo'nun talebeleri ise sezonun ilk yarısında galip ayrıldıkları karşılaşmanın ardından bugün de kazanmak amacında. Zorlu mücadeleyi seyretmek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. 22 Mayıs Trabzonspor Karagümrük canlı izle Bein Sports 1 alternatifleri haberimizde yer alıyor.


Trabzonspor Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'de oynanacak Trabzonspor Karagümrük maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik 90 dakika Bein Sports 1, TOD TV ve BeinConnect'ten canlı yayınlanacak.


Trabzonspor Karagümrük maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor
Uğurcan, Larsen, Bartra, Hüseyin, Arif, Siopis, Hamsik, Visca, Bakasetas, Trezeguet, Umut

Karagümrük
Batuhan, Biraschi, Dresevic, Salih Dursun, Levent Mercan, Ozdoev, Shukurov, Feghouli, Borini, Lobjanidze, Diagne


Trabzonspor Karagümrük maçı öncesinde bilinmesi gerekenler

  • Fatih Karagümrük'e rakip olduğu yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (5G 1B), tek mağlubiyetini sezonun ilk yarısında aldı (1-4). Bordo-mavililer, 2020/21 sezonundan (vs Fenerbahçe) bu yana ilk kez ligde bir rakibiyle oynadığı iki karşılaşmayı da puansız geçme tehlikesiyle karşı karşıya.
  • Bu sezon Süper Lig'de boy gösteren takımlar arasında Fatih Karagümrük'ün galibiyet alamadan Trabzonspor'dan (1B 2M) daha fazla ziyaret ettiği sadece iki deplasman bulunuyor: Galatasaray (10 maç) & Antalyaspor (4 maç).
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda evinde oynadığı 16 maçın 11'inde gol yemeyen Trabzonspor, taraftarı önünde daha yüksek bir gole kapama sayısına en son 1986/87'de ulaştı (12).
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son dokuz maçını kaybetmeyen Fatih Karagümrük (5G 4B) kulüp tarihinin en uzun yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Bu sezon dış sahada çıktığı 16 maçın altısını kazanan İstanbul ekibi (6B 4M), lig tarihinde sadece 1959/60'da daha yüksek bir sayıya ulaştı (7G).
  • Süper Lig'de İstanbul takımlarıyla oynadığı son beş maçı kazanamayan Trabzonspor (1B 4M), daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ocak-Ağustos 2018 arasındaki altı karşılaşmalık dönemde yaşadı
  • "Son şampiyon" unvanına sahip takımlarla oynadığı son altı Süper Lig maçının sadece ikisini kaybeden Fatih Karagümrük (3G 1B), bu iki mağlubiyeti de 2021/22 sezonunda Beşiktaş'tan aldı. Sezonun ilk yarısında Trabzonspor'u 4-1 mağlup eden İstanbul ekibi, lig tarihinde sadece bir kez şampiyon apoletli takıma karşı lig dublesi yapabildi (2020/21 vs İstanbul Başakşehir).
  • Fatih Karagümrük bu sezon Süper Lig'de korner organizasyonları sonucunda en fazla gol atan (10) ve yiyen (14) takım. Bu alanda Ümraniyespor'un (9) ardından üçüncü sırayı Beşiktaş ile paylaşan Trabzonspor (8) ise sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük ağlarını bu şekilde havalandırdı (Marc Bartra).
  • Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un en golcü ismi olan Trezeguet (8), son iki maçta da gol katkısında bulundu (1 gol & 1 asist). Mısırlı oyuncu ligde daha uzun bir seriyi en son Şubat-Mart 2022 arasındaki dört karşılaşmalık dönemde yaşadı (4 gol & 1 asist).
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda 19 golü bulunan Mbaye Diagne, 2018/19'un (30) ardından ikinci kez 20+ gole ulaşmak istiyor. Lig tarihinde 2+ sezonda bu sayıya ulaşmayı başaran sadece iki yabancı oyuncu bulunuyor: Elvir Boliç (3) ve Alex de Souza (2).
  • Bu sezon Süper Lig'de 19'ar gol atan Fatih Karagümrük oyuncuları Fabio Borini ve Mbaye Diagne, lig tarihinde Aykut Kocaman (25 gol) ile Tanju Çolak'tan (23 gol) sonra aynı sezonda 20 gol barajına ulaşan ikinci takım arkadaşları olmayı hedefliyor (1991/92'de Fenerbahçe formasıyla).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.