22 Eylül 2023 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi ve birinci oldu?

22 Eylül 2023 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi ve birinci oldu?
 DAMGA Editörü
Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta, yeni bir haftayı daha sonlandırıyor. 22 Eylül 2023 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi ve birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca kişi tarafından seyredilen bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu mücadelenin ardından gözler bugünün kazananına ve elenenine çevrilecek. Herkesin hedefi evine ödülle dönebilmek ve pazartesiye moralli başlamak. Peki, 22 Eylül 2023 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim elendi ve birinci oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Bugün gerçekleştirilecek olan final etabı öncesindeki güncel puan durumu da merak ediliyor. Dün 14 puanla ilk sırada yer alan Gülenay zirve için oldukça iddiasız. Tuğba 53 puanla birinci. En yalın rakibi Melike'ye 12 puan fark attı. Düne bakılırsa bu bir günlük fark anlamına geliyor. Üçüncü ise 36 puanla Gülenay. Son basmakta ise 25 puanlı Özlem var. Elenmeye en yakın isim de o.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi?

Bugün önce çeyrek altın ardından da bileziklerin sahibinin belli olacağı programda mevcut duruma göre Tuğba birinci, Özlem ise elenen yarışmacı olarak öne çıkıyor. Ancak durumlar değişebilir. Diskalifiye veya elenme yok açıklaması gibi gelişmeler söz konusu olabilir. Hem birinci hem de elenen takım haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum