21 Eylül Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı nasıl şifresiz izlenir? Şifresiz yayın yapan kanallar

21 Eylül Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı nasıl şifresiz izlenir? Şifresiz yayın yapan kanallar
Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi ilk maçına bu akşam çıkıyor. 21 Eylül Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı nasıl şifresiz izlenir? Şifresiz yayın yapan kanallar.

Ligde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, grup aşamalarına kaldığı Konferans Ligi'nde ilk maçına çıkıyor. Sarı lacivertliler sahasında Danimarka'nın FC Nordsjaelland t akımın evinde ağırlayacak. Ülker Stadyumu'ndaki mücadeleyi seyretmek istyeenler yayın bilgileri konusunda araştırmalarda bulunarak detayları öğrenmeye çalışıyor. Peki, 21 Eylül Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı nasıl şifresiz izlenir? Şifresiz yayın yapan kanallar listesi haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin bu akşam FC Nordsjaelland ile karşılaşacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi grup maçı saat 19.45'te başlayacak. Macar Gergo Bogar'ın yöneteceği zorlu 90 dakika EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi kadrosu

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Nordsjaelland: Hansen, Frese, Nagalo, Hansen, Villadsen, Svensson, Tverskov, Diomande, Schjelder, Ibrahim Osman, Ingvartsen.

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçını yayınlayacak kanallar listesi

Endonezya Vidio
İrlanda discovery+ App, discovery+
Avustralya Stan Sport
Avusturya Sky Sport Austria 1
Bosna Hersek Arena Sport 6 Serbia, Moja TV
Brezilya Star+
Brunei beIN Sports Connect
Kamboçya beIN Sports Connect
Çin QQ Sports Live
Kosta Rika Star+
Danimarka TV2 Play Denmark, TV2 Sport X
Dominik Cumhuriyeti Star+
El Salvador Star+
Estonya Viaplay Estonia
Faroe Adaları TV2 Play Denmark, TV2 Sport X
Finlandiya Elisa Viihde Viaplay
Fransa RMC Sport en direct
Guetemala Star+
Honduras Star+
Laos beIN Sports Connect
Letonya Viaplay Latvia
Lihtenştayn Blue Sport
Litvanya Viaplay Lithuania
Nikaragua Star+
Norveç Viaplay Norway
Panama Star+
Polonya Viaplay Poland
Porto Riko ViX
Sırbistan Arena Sport 6 Serbia
İspanya Movistar Liga de Campeones 13, Movistar+
İsveç Viaplay Sweden
İsviçre Blue Sport
Tayland beIN Sports Connect
Türkiye Exxen
Birleşik Krallık discovery+ App, discovery+
Amerika Birleşik Devletleri ViX, Paramount+
Vietnam FPT Play

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Avrupa kupalarında Nordsjaelland ile ilk kez karşılaşmaya hazırlanan Fenerbahçe, Danimarka temsilcilerine rakip olduğu iki karşılaşmayı da kazandı (2-1 & 3-0 vs Randers; 2006/07 UEFA Kupası).
Avrupa kupalarında ilk kez bir Türk takımıyla karşılaşmaya hazırlanan Nordsjaelland, bu sezon ikinci kez bir ülkenin temsilcisiyle ilk kez kozlarını paylaşacak (FCSB-Romanya; Konferans Ligi ön elemeleri).
Evinde oynadığı son dokuz Avrupa kupası maçını kaybetmeyen Fenerbahçe (8G 1B), taraftarı önünde daha uzun bir yenilmezlik serisini en son Ekim 2015-Ağustos 2017 arasındaki 11 karşılaşmalık dönemde yaşadı.
Avrupa kupalarında oynadığı son iki deplasman maçında gol yemeyen Nordsjaelland (1G 1B), bu turnuvalarda daha uzun seri yakaladığı bir dönem yaşamadı (2 maç; Temmuz-Ağustos 2018). Danimarka temsilcisi, bu maçı kaybetmemesi durumunda bu turnuvalarda dış sahadaki en uzun yenilmezlik serisini tekrarlayacak (3 maç; Ağustos 2013-Ağustos 2018).
Avrupa kupalarında oynadığı son yedi maçı kazanan Fenerbahçe (1G; Avrupa Ligi & 6G; Konferans Ligi ön elemeleri), bu turnuvalardaki en uzun galibiyet serisini yaşıyor.
Avrupa kupalarında dördüncü kez boy göstermeye hazırlanan Nordsjaelland (ön elemeler hariç), daha önceki üç katılımında da turnuvaya ilk turda veda etti (UEFA Kupası; 2003/04-2008/09 & Şampiyonlar Ligi; 2012/13). Bu üç sezonda toplam 10 maça çıkan Nordsjaelland, bu karşılaşmaların dokuzunu kaybetti (1-1 vs Juventus; 2012/13).
Avrupa kupalarındaki ilk maçına çıktığı 2019/20'den bu yana bu turnuvalarda Türk takımları adına en fazla gol atan oyuncu İrfan Can Kahveci (12; Fenerbahçe x7 & İstanbul Başakşehir x5).
Bu sezon resmi maçlarda en fazla gol atan Nordsjaelland oyuncusu olan Marcus Ingvartsen (8), Konferans Ligi ön elemelerinde oynadığı üç maçta beş gole katıda bulundu (4 gol & 1 asist).
2023/24'te Fenerbahçe formasıyla resmi maçlarda en sık gol katkısında bulunan isim, 60 dakikada bir golde pay sahibi olan Edin Dzeko (598 dakika; 6 gol & 4 asist).
Bu sezon Konferans Ligi ön elemelerinde Dusan Tadic'ten daha fazla gol atan bir Fenerbahçe oyuncusu bulunmuyor (4). 2018/19'dan bu yana Avrupa kupalarında (Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi & Konferans Ligi) akan oyunda en fazla şut pası veren isim Tadic (117).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.