2023 Yaz Dizileri Listesi ve Günleri

2023 Yaz Dizileri Listesi ve Günleri
2022 yılının bitmesi ve yeni yılın başlamasıyla birlikte birçok yayıncı yeni dizileri duyurmaya başladı. Peki yeni yıldan itibaren hangi diziler yayınlanacak? İşte 2023 yazında yayınlanması planlanan diziler!

Berrin Yeşiltepe - Atv, Kanal D, Fox TV ve Show TV'de yayınlanan yaz dizileri 2023 yazında seyirciyle buluşacak. 2023'te hangi yaz dizilerinin geleceği netleşir netleşmez siteye eklemeye devam edeceğiz.

Gül ve Diken Dizisi

Ramazan Demirli, Zafer Özer Çetinel ve Görkem Tüzün'ün senaryosunu yazdığı Gül ve Diken dizisini yönetecek. Haziran 2023'te Fox TV'de yaz dizisi olarak yayınlanacak olan Gül ve Diken dizisi için henüz oyuncu kadrosu açıklanmadı. "Gül ve Diken" izleyiciyi Gül adında bir kızın renkli maceralarına götürüyor.

Safir Dizisi

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Safir dizisi Kapadokya'da geçen bir hikaye olacak. NTC Media'nın 2023 yazında seyirciye açılması planlanan Sapphire dizisi için şu an için herhangi bir yayıncı ile anlaşma sağlanamadı. Gül Abs Semerci'nin yazdığı Safir dizisinde ailenin ikinci oğlu Yarman, annesinin safir yüzüğüyle bir ek binada yaşayan ailenin şoför kızı Feraye'ye evlenme teklif eder. Kapadokya'da çekilen Safir dizisinin Haziran 2023'te ATV'de yayınlanması planlanıyor.

Yabani Dizisi

NTC Media, M. Çağatay Tosun'un yönettiği “Vahşi” dizisinin yapım şirketi olacak. Eylül 2023'te vizyona girmesi planlanan Yabani dizisinin Ağustos sonunda yayınlanma ihtimali de var.

2023'te hangi yaz dizilerinin geleceği netleşir netleşmez siteye eklemeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.