2023 Güncel Yaz Dizileri Listesi ve Günleri

2023 Güncel Yaz Dizileri Listesi ve Günleri
Atv, Kanal D, Fox TV ve Show TV'de yayınlanan yaz dizileri 2023 yazında seyirciyle buluşacak.

2023 yaz dizisinde ise “Üvey Anne” ve “Dönence” dizileri ilgi görmektedir. Bu arada FOX TV, Haziran ayında başlayacak olan 'Taçsız Prenses' dizisini yaz dizisi konseptiyle yeniden yayınlayacak. 2023'te hangi yaz dizilerinin geleceği netleşir netleşmez siteye eklemeye devam edeceğiz.

2023 Yaz Dizileri

1- Kısmet

2023-yaz-dizisi.webp

Başrollerini Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar paylaştığı Kısmet dizisinin yaz dizisi olarak 2023 Haziran ayında yayınlanması planlanıyor. Fox TV'nin 2023 yaz sezonunun en ilgi çekici dizisi Kısmet, avukat Doğan ve komşu Melike'nin eğlenceli aşk hayatını izleyiciyle buluşturuyor.

2- Dönence

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşacak olan Dönence dizisi aynı zamanda bir yaz dizisi olacak. Kanal D İç Productions, Haziran 2023'te yayınlanacak olan "Dönence" dizisinin yapımcılığını üstlenecek. Özgül karakterine hayat veren dizide erkek başrolü ünlü oyuncu Kanel Topçu canlandırıyor. Yönetmenliğini Caner Topçu Kerem Çakıroğlu'nun üstlendiği Dönence dizisinin çekimleri İzmir Foça'da yapılacak. Nuray Uslu, Dönence dizisinin senaristliğini yapacak. İçten bir reşit olma hikayesi olan bu dizi, küçük kardeşi Gülce, Asperger Sendromu hastası olan Gece'nin hikayesini anlatıyor. Abisinin İstanbul'dan eğitim alacağı okula taşınmasıyla gece hayatı değişir.

3- Maviye Sürgün

yaz-dizileri.webp

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Maviye Sürgün'ün kadrosuna Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Ayça Erturan, Bülent Şakrak, Gökşen Ateş, Ruhi Sarı ve Hakan Salınmış katılıyor. Güney Amerika Telemundo kanalı için çekilen Maviye Sürgün dizisi Türkiye'de yaz dizisi olarak 2023 yazında yayınlanacak. 26 bölüm olarak yayınlanan Maviye Sürgün dizisinin Haziran 2023'te Show TV ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

4- Kendi Düşen Ağlamaz

23-yaz-dizileri.webp

Trt 1 ekranlarında yayınlanacak 2023 yaz dizilerinden biri de Kendi Düşen Ağlamaz dizisi olacak. Son dönemde Kardeşlerim ve Bir Küçük Gün Işığı dizilerinde başarıyı yakalayan NGM Medya 2023 yaz sezonunda Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinde Kendi Düşen Ağlamaz dizisine çekecek. Kendi Düşen ağlamaz dizisinde küçük bir otelde staj yapan Alize ile tamirci dükkanında çalışan Serkan’ın aşk hikâyesi ekrana taşınacak. Oyuncu kadrosunda Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Selen Soyder ve Evrim Doğan dizi kadrosunda yer alacak.

5- Vermem Seni Ellere

Ordu'da çekilen Vermem Seni Ellere dizisinin kanalı artık Atv. Karadeniz dizisi Vermem Seni Ellere'nin yapımcılığını AKN Yapım üstlenecek. "Vermem Seni Ellere" dizisinin 2023 Haziran ayında atv ekranlarında yayınlanması planlanıyor. Ali Balçu dizinin kadrosuna yönetmen olarak katılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Bey ve Buse Meral partner olarak yer alacak. Vermem Seni Ellere dizisinde Karadenizli Zeliş ile İstanbul’da büyüyen ve aşka inanmayan Mehmet Yamaner’in ilişkisi anlatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.