2023 Gelin Evi Best Of Yasemin Demirel kimdir?

2023 Gelin Evi Best Of Yasemin Demirel kimdir?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde en iyilerin haftası başlıyor. Beş yarışmacı arasında gerçekleşecek rekabete katılan isimlerden biri de Yasemin. 2023 Gelin Evi Best Of Yasemin Demirel kimdir? Detaylar haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumu ve birbirinden yetenekli gelinlerin beş gün boyunca birbirleri ile rakip oldukları Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar sürecek olan programa katılan isimler arasında Yasemin Demirel de bulunuyor. En iyiler haftasında yarışacak olan güzel yarışmacı hakkında kendisini hatırlayan, hatırlamak isteyen veya tanımaya çalışanlar çok sayıda sorgulama gerçekleştirerek bilgi sahibi olmak adına sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Yasemin Demirel kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


2023 Gelin Evi Best Of Yasemin kimdir?

Daha önce Gelin Evi'nin 809. bölümünde Bursa haftasında yarışan Yasemin Demirel 28 yaşında. 8 yıllık evli. Birinci olarak evine ödülle dönmek amacında. 2 kız çocuğu annesi. Instagram'da yaşama dair paylaşımlar yapmakla birlikte perde tasarımı işi ile ilgilenmektedir. Instagram hesabı @yasemin_nagme_nehir'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.