2023 Gelin Evi Best Of Simge Efe kimdir? Instagram hesabı

2023 Gelin Evi Best Of Simge Efe kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
SHOW TV'de yayınlanan Gelin Evi, birbirinden iddialı yarışmacıların bulunduğu best of haftası başlıyor. En iyilerin yarışacağı programa katılan isimlerden biri de Simge Efe oldu. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Simge Efe kimdir? Instagram hesabı burada.

Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstlendiği Gelin Evi'nde yepyeni bir hafta daha başlıyor. Sezon sonuna doğru gidilen programda bu hafta pazartesiden itibaren best of heyecanı yaşanacak. Sezon boyunca adlarını en tepeye yazdıran veya en dikkat çekici isim olmayı başaranlar arasından beşi altın mücadelesi verecek. O yarışmacılardan biri de Simge Efe oldu. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, 2023 Gelin Evi Best Of Simge Efe kimdir? Detaylar haberimizde.


Gelin Evi Simge Efe kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelin Evi'nde yarışacak isimler arasında bulunan Simge Efe 22 yaşında. Aslen Ordulu ancak doğma büyüme Sakaryalı. Çiçeği burnunda bir gelin ve 8.5 aylık evli. Eşiyle birlikte video içerikleri üretiyor. İç ve dış çekim fotoğrafçılığı da yapıyor. Instagram hesabı @simgee.efe'dir.

Gelin Evi Simge Efe

Gelin Evi Simge Efe

Gelin Evi Simge Efe

Gelin Evi Simge Efe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.