2022 Formula 1 (F1) İtalya Grand Prix'i (GP) Monza sıralama turları canlı izle

2022 Formula 1 (F1) İtalya Grand Prix'i (GP) Monza sıralama turları canlı izle
Max Verstappen'in adım adım dünya şampiyonluğuna doğru gittiği Formula 1'de sezonun 16'ıncı yarışı yarın yapılacak. İkinci kez İtalya heyecanının yaşandığı hız şöleninde bu kez adres Monza olacak. Pilotlar ve markalar yarınki yarışta başlayacakları sıralamayı belirlemek adına araçlarını çalıştıracaklar ve en iyi süreyi elde etmeye çalışacak. 2022 Formula 1 (F1) İtalya Grand Prix'i (GP) Monza sıralama turları canlı izle alternatifleri haberimizde.

Dünyanın 1 numaralı yarış organizasyonu Formula 1'de heyecan giderek artıyor. Hollandalı Max Verstappen'in adım adım şampiyonluğa gittiği sezonda sıradaki adres İtalya oldu. Monza'da dün başlayan antrenman turları bugün de devam edecek ve ardından sıralama turlarına geçilecek. Pilotlar kendilerini pole pozisyonuna konumlandıracak süreleri elde ederek yarışa avantajlı başlamak ve yüksek puanları almak amacında. 2022 Formula 1 (F1) İtalya Grand Prix'i (GP) Monza sıralama turları canlı izle alternatifleri haberimizde.

 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen

 

F1 TV, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan yayınlanacak antrenman, sıralama turları ve yarış saatleri:

1. Antrenman Turları 
10 Eylül Cuma,
TSİ 15.00

2. Antrenman Turları
10 Eylül Cuma,
TSİ 18.00

2. Antrenman Turları
11 Eylül Cumartesi,
TSİ 14.00

Sıralama Turları
11 Eylül Cumartesi,
TSİ 17.00

F1 İtalya GP
12 Eylül Pazar,
TSİ 16.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.