19 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu ? Çeyrek altın kazanan gelin

19 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu ? Çeyrek altın kazanan gelin
Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta, yeni bir bölüm daha başlıyor. Hafta finali öncesi herkesin hedefi birincilikle ayrılmak. 19 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu ? Çeyrek altın kazanan gelin..

Milyonlarca seyircinin ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da gözler hafta finali öncesindeki son güne çevrildi. Birbirinden hamarat dört gelinin, dört kayınvalide ile birlikte televizyonları renklendirdiği programda bugün de puan savaşı verilecek. Yarın altın bilezikleri almak isteyen yarışmacıların bugünkü tek düşüncesi hem en çok puanı toplamak hem de yarınki bölüm öncesinde avantaj sağlayabilmek. Peki, 19 Ekim Gelinim Mutfakta puanları! Kim birinci oldu ? Çeyrek altın kazanan gelin haberimizde yer almaktadır.

Cansu yine olay!

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Cansu bir kez daha baş rol isimlerden biri. Güzel gelin, düğünü için yaptırdığı davetiye ile önce Tuğba'yı ardından tüm stüdyo şoke oldu. Nursel Ergin ve Yeşim de ilk kez böylesini gördüklerini söyledi. Cansu da kayınvalidesine nispet yaptı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dört takımın yarıştığı Gelinim Mutfakta'da gözler gün sonuna çevrildi. Sultan kebabının hazırlanacağı bölümde elde edilecek sonuçlar ve oluşacak sıralama da merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor. 19 Ekim Gelinim Mutfakta puanları ve birincisi haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.