18 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları! Yusuf kaç puan aldı?

18 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları! Yusuf kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Bugün yarışacak isim Yusuf olarak açıklandı. Peki, Yusuf kaç puan aldı? 18 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz Puanları haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve TV8'in yayınladığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 458. bölümle seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu mücadelede gözler yeni isme çevrilecek. Dün Neval'in yemeklerini yapmasının ardından bugün Yusuf sahne alacak. Mutfaktaki bilgi ve birikimini para ödülüne çevirmek isteyen şef adayının mönüsü ve puanları da merak konusu. Peki, Yusuf kaç puan aldı? 18 Ekim Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları haberimizde yer almaktadır.

Bebe Yusuf'u göstermek için mutfağa girecek

Hafta başından bu yana iddialı tavırları ile dikkat çeken Yusuf Türk'ün bugünkü performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Mönüsünde yer alan lezzetler için rakipleri sonrasında puanlamalarda bulunacak ve kaderini belirleyecek. Her anı iyi kullanmak ve alışverişten de tam zamanında dönmek zorunda olan Yusuf'un masasında yaşanacaklar da fragmanda az çok belli oldu. Neval ve Yeliz arasındaki diyalog eski bir bölümü hatırlattı.

Pilav tepkisi olay oldu

Bugün yayınlanacak olan 458. bölümde yarışacak Yusuf'un masasında Neval Eryılmaz, "Bu pilavı ilk kez yedim" dedi. Yeliz Sezgin ise bu sözler üzerine şaşırdı ve "Neeee, ilk defa!" tepkisi gösterdi. Neval ise "Neee ilk defa! Evet ilk defa..." diyerek karşılık verdi. Bu anlar daha önce "İkinci bir şok geliyor" diyen eski bir yarışmacıyı anımsattı. O video yıllardır programın en komik anlarından biri olarak paylaşılıyordu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ekim puanları

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Yusuf'un kaç puan alacağı yönünde beklentilerin nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Yusuf Türk'ün aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.