18 Ekim Salı puanları Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir Turan kaç puan aldı?

18 Ekim Salı puanları Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir Turan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci gün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki rekabette bugün Emir Turan yeteneklerini sergileyecek. Ardından da rakipleri puanlarını verecek. Turan zaman zaman köşeye de sıkıştırılacağı günde nasıl bir performans ortaya koyacak merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Emir Turan kaç puan aldı? 18 Ekim Salı puanları haberimizde.

Bugün 247. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Emir Turan kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Mutfağa girecek genç yarışmacı kendisini birinciliğe taşıyacak menüyü en iyi şekilde hazırlayarak hafta sonunda 50 bin lirayı kasasına koymak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Emir Turan kaç puan aldı? 18 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.

"22 yaşındaki birinin menüsü!"

Bugün yemekleri ile Türrkiye'nin karşısına çıkacak Emir Turan, rakiplerinden sert eleştiriler aldı. Programda eksik olmayan yorumlara ilk olarak Emrah Şerbetçi başladı. Rakibi hakkında; "Tam 22 yaşındaki bir üniversite öğrencisine göre menü" ifadelerini kullandı. Işıl Şahin ise; "Eğer menü buysa bıraksın gitsin" dedi. Ayfer Hanım da; "Hayal kırıklığı. Bana iyi puan verdi diye ona aynı şekilde karşılık vermemi beklemesin" yorumunda bulundu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir kimdir?

 246-250. bölüm yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak Emir Turan, hafta sonu yayınlanan Pişir de Görelim'de birinciliği elde ederek Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılma hakkı kazandı. Instagram hesabından yayınladığı yemek videolarıyla binlerce kişiye ulaşıyor. Takipçileri tarafından da çok seviliyor. Fragmanda yemediği yemekleri sayınca Zuhal Topal'ın cevabı "Sevmedikleri yemeklerı sıkıla sıkıla yiyorlar ya, o hallerine bayılıyorum" oldu. Yakışıklı yarışmacının Instagram hesabı @mafya_45'tir.

  • 2000 yılında dünyaya geldi
  • 22 yaşında
  • Pişir de Görelim yarışmasında Tavuk Kırma Kebabı Yaptı
  • Sebze Yemeklerini yemiyor
  • Sebze Yemekleri Dokunuyor
  • İstanbul’da yaşıyor
  • Kendisine güveni tam


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emir menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Emir'in hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Emir X
Emrah X
Serap X
Işıl X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz Emir

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum