1461 Trabzon FK - Van Spor FK canlı izle

1461 Trabzon FK - Van Spor FK canlı izle
 DAMGA Editörü
Türkiye 2.Lig Yükselme Play Off 1. Tur maçları bugün oynanacak. 1461 Trabzon FK'nın rakibi ise Vanspor olacak. 1461 Trabzon FK - Van Spor FK canlı izle alternatifleri haberimizde.

TFF 1. Lig'e yükselme maçlarında ilk tur karşılaşmaları bugün Trabzon'da başlıyor. Normal sezonu Kırmızı Grup'ta 4'üncü olarak tamamlayan 1461 Trabzon FK ile 5'inci sırada bitiren Van Spor FK karşı karşıya geliyor. İki takım arasında normal sezonda oynanan iki karşılaşmada da beraberlik çıkmıştı. Bugün de kıran kırana geçmesi beklenen bir müsabaka izleyicilerin karşısında olacak. Takımları destekleyen taraftarların yanı sıra futbol severler de yayın bilgilerini öğrenebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, 1461 Trabzon FK - Van Spor FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda? 1461 Trabzon FK - Van Spor FK canlı izle alternatifleri haberimizde.


1461 Trabzon FK - Van Spor FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Türkiye 2.Lig Yükselme Play Off 1. Tur'unda oynanacak 1461 Trabzon FK - Van Spor FK maçı saat 15:30'da başlayacak. Karşılaşma ev sahibi ekibin Youtube kanalından ve World Türk'ten canlı yayınlanacak.


Trabzonspor'dan destek

1461 Trabzon FK'nın bugün oynayacağı kritik karşılaşma öncesi Trabzonspor'dan da destek çağrısı yapıldı. Sosyal medya hesaplarından "Şehrimizin güzide takımlarından 1461 Trabzon FK, TFF 2. Lig 2022-2023 Sezonu Play-Off 1. Turunda yarın Vanspor FK ile karşılaşacaktır. Tüm taraftarımızı Trabzon futbolu için büyük öneme sahip olan bu maçta 1461 Trabzon FK’ya destek olmaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.