13 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?

13 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi?
Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen Gelinim Mutfakta, bir haftasına daha nokta koyuyor. Bugün de yine bir tatlı yapılacak ve ardından puanlamalar gerçekleştirilerek birinci açıklanacak. Ayrıca bir takım da elenecek. İşte detaylar...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların rekabetine tanıklık edilen zorlu programda bugün bir ekip birincilik sevinci yaşayarak 10 bileziği koluna takarken diğeri ise elenerek veda edecek. Herkes Tuğba ve Yeşim arasındaki mücadeleden kimin galip geleceğini sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta güncel puan durumu

Dün yayınlanan son bölümde Yeşim, aldığı tam puanla herkesi geride bırakmayı başardı. Öyle fark attı ki en yakın rakibi Cansu 14 puan alabildi. Üçüncü sırada ise zirveye oynayan Tuğba vardı ve 10 puanda kaldı. Özlem kayıp geçirdiği haftada yine son basamakta yer aldı.

Güncel puan durumu ise şu şekilde;
Yeşim: 57 + 25 = 82
Tuğba: 52 + 10 = 62
Özlem: 25 + 5 = 30
Cansu: 30 + 14 = 44

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kanal D'de 1000'den fazla bölümle seyircilerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da gözler bugün kazanacak isme çevrilmişti ancak Yeşim çok büyük bir farkla lider konumda. En yakın rakibine 20 puan fark attı. 82 puanla ilk sırada. Eğer bugün kaybedecekse çok büyük bir hata yapması gerekiyor. Bu da çok zor ihtimal olarak gözüküyor. Ancak yeni bölümde çok farklı bir durum yaşanabilir. Birinci belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Programda birincilik kadar elenen isim de merakla bekleniyor. Yeşim nasıl birinciliği garantiler konumdaysa son basamaktaki Özlem de aynı durumda. Çok kötü bir hafta geçirdi. Eğer elenme veya diskalifiye yaşanmazsa bugün ayrılacak isim kendisi ve kayınvalidesi olacak gibi gözüküyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.