YouTube, yeni reklam engelleme özelliğini test ediyor

YouTube, yeni reklam engelleme özelliğini test ediyor
YouTube, reklam engelleyicileri ücretli aboneliklere yönlendirmek için değişiklikler yapmaya devam ediyor. Platformda reklam engelleme uygulamasını kullananlar artık bir açılır pencere ile karşılanıyor.

YouTube, video oynatmayı devre dışı bırakacak yeni bir reklam engelleme özelliğini test ediyor. YouTube yakında kullanıcılara yalnızca iki seçenek sunacak; Reklam engelleyicinizi kapatın veya YouTube Premium'a abone olun!

indir.webp

Sürpriz açılır ekran!

YouTube şu anda yeni bir reklam engelleme açılır penceresini test ediyor. Bir açılır ekranda, YouTube'da reklam engelleyicilere izin verilmediğini belirten bir uyarı gösterilir. Videonun izlenmesinin engellendiğini belirten madde işaretleri de olacaktır. Diğer ikisi size YouTube'un reklamsız olduğunu ve YouTube Premium'a abone olarak reklamsız bir izleme deneyiminin keyfini çıkarabileceğinizi hatırlatacaktır.

Geri sayım sayacı

YouTube bu uyarıyı kaldırmakla kalmayacak, kullanıcıdan belirli bir süre içinde (30-60 saniye) bir seçim yapmasını da isteyecek. Kullanıcılar, YouTube'da reklam yayınlamaya izin verecek veya YouTube Premium'a geçiş yapacaktır.

YouTube, özelliği dünya çapında çeşitli gruplarda test ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.