Threads kullanıcı kaybediyor!

Threads kullanıcı kaybediyor!
Meta'nın en büyük rakibi Twitter platformu Threads, kullanıcı sayısında ve katılımda önemli bir düşüş gördü.

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülen ve piyasaya sürüldüğünde büyük ilgi gören Threads düşüş yaşamaya başladı. Threads uygulaması için kullanıcı ve etkileşim sayısının önemli ölçüde düştüğü görülmeye başladı.

Şöhret kısa sürdü Threads kullanıcı kaybediyor!

Threads kullanıcı sayısı yüzde 20 düştü!

Meta geçtiğimiz günlerde Twitter'ın merakla beklenen rakibi, kullanıcıları için yeni bir sosyal medya platformu olan Threads'i piyasaya sürdü. Platform dünya çapında büyük ilgi gördü ve 24 saat içinde 70 milyondan fazla kullanıcı tarafından erişime açıldı. Konular daha sonra 100 milyon kullanıcıya ulaşmayı başardı.

Bugünkü haberlere göre platformdaki ünü fazla uzun sürmedi. Yeni yayınlanan veriler, Threads'in kullanıcı sayısında ve etkileşimde hızlı bir düşüş gördüğünü gösteriyor. Bu düşüş, özellikle iş parçacığının günlük aktif kullanıcılarında belirgindi.

Şöhret kısa sürdü Threads kullanıcı kaybediyor!

Şirket, son birkaç gün içinde kullanıcı sayılarında yüzde 20'lik bir düşüş gördü. Ek olarak, platformun kullanıcıları uygulamalarında önemli ölçüde daha az zaman harcayacak. Veriler, kullanıcıların ileti dizilerinde geçirdikleri sürenin 20 dakikadan 10 dakikaya düştüğünü gösterdi.

Ayrıca Threads uygulamasının en çok indirildiği ülkeler açıklandı. Verilerimize göre, Konu indirenlerin %33'ü Hintli. Brezilya %22 ile ikinci sırada. Listenin geri kalanını yüzde 16 ile ABD ve yüzde 8 ile Meksika oluşturuyor. Konuların hızlı başlatılmasının muhtemelen iki nedeni vardır. Birincisi, Instagram'da hesap oluşturmanın kolay olmasıdır. İkinci sebep, Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından bu yana kullanıcıların platformdan memnuniyetsizliği.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.