Tarihi UFO Açıklaması : NASA O Görüntüleri Ortaya Çıkardı!

Tarihi UFO Açıklaması : NASA O Görüntüleri Ortaya Çıkardı!
NASA araştırmacıları ilk kez UFO'lar ve UAP'ler hakkında konuşuyor. Halkla ilişkiler toplantısında bazı fotoğraflar yayınlandı.

Necdet Oktay Apaydın - ABD Senatosu, NASA tarafından görevlendirilen bağımsız bir araştırma ekibinin yaptığı bir çalışmayı dinlemek için son birkaç saattir halka açık bir toplantı düzenledi. Konuyla ilgili olarak NASA yetkilileri, UFO veya UAP (Unidentified Weather Phenomenon) adı verilen bir durumun varlığına baktıklarını söyledi. Çektikleri fotoğrafları da paylaştılar.

NASA: UFO veya UAP’lerin varlığını kanıtladı

Bir fizik profesörü olan eski NASA astronotu Scott Kelly ve bir Federal Havacılık İdaresi çalışanından oluşan bir ekip, UFO'lara yaklaşımlarını tartıştı. Temel amaç, geçmiş olaylara odaklanmak yerine gelecekteki gözlemleri değerlendirmek için bilimsel bir program gerektirmekti. Yakında çıkacak resmi bir NASA çalışma grubu raporu, UAP'lerin medya yayınlarından nasıl farklı olduğunu açıklayacaktır. Yani UFO'ların varlığı doğrulansa bile uzun süredir sahip olunan "uzaylılara" benzemediğini açıkladı.

nasa-ufo-goruntuleri.jpg

20 yıldan fazla deneyime sahip eski bir NASA astronotu olan Scott Kelly, NASA'da geçirdiği süre boyunca UAP'ler veya UFO'lar hakkında hiçbir bilgi almadığını söyledi. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç yıl içinde sunulan raporlar kamuya açık olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.