Şaka gibi ama gerçek: OceanGate, Titanik turlarına bilet satmaya devam ediyor!

Şaka gibi ama gerçek: OceanGate, Titanik turlarına bilet satmaya devam ediyor!
Oceangate Expeditions, beş kişinin ölümüne neden olan Titanik denizaltı felaketinin ardından Titanik enkazına yapılan seferleri durdurmadı. Şirket, 2024 tur programı için biletleri 250.000 dolardan satmaya devam ediyor..

Fatma Müge Yücetürk - Oceangate Expeditions, beş kişiyi öldüren Titan denizaltı felaketine rağmen Kuzey Atlantik sularında Titanik batık turları için bilet satmaya devam ediyor. Firmanın 2024 tur takvimine resmi internet sitesinin "Expedition" bölümünden ulaşılabiliyor.
Titanik enkazına gezi turu yapmak isteyenler, 12-20 Haziran ve 21-29 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek iki sefer arasından seçim yapabilirler. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki bilet fiyatı web sitesinde 250.000$ olarak listeleniyor.

Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor

"Titanik'i kendi gözlerinizle görebilen birkaç kişiden biri olun."

Büyük trajediye rağmen Oceangate Expeditions, "tarihin derinliklerine inmek ve Titanik'in battığı yeri keşfetmek için eşsiz bir fırsat" sunmaya devam ediyor. Şirket ayrıca web sitesinde insanları yelken açmaya teşvik etmek için "Titanik'i kendi gözlerinizle görebilen birkaç kişiden biri olun" gibi ilginç pazarlama ifadeleri yayınladı.

Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor

Titanik'in enkazına ulaşmak için 18 Haziran'da Atlantik Okyanusu'na düşen Titan denizaltısıyla iletişim kesildi. Üç gün sonra, ABD Sahil Güvenlik yetkilileri Titanik yakınlarında enkaz bulduğunu bildirdi. Teşkilat, kayıp denizaltının bir parçası olduklarını çabucak doğruladı. Analiz, geminin tüm yolcularının öldüğünü ortaya çıkardı.

Şaka değil: OceanGate, Titanik turları için hala bilet satıyor

Oceangate Expedition denizaltısında Stockton Rush başkanı ve kurucusu, Fransız derin deniz kaşifi Paul Henri Narjolet, İngiliz milyarder, Action Aviation'ın sahibi Pakistanlı iş adamı Hamish Harding, Shazada Dawood ve oğlu Sulaiman adlı beş kişi bulunuyordu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.